Prijatelji

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Dragi forumasi, koliko imate pravih prijatelja?

Da li ste se nekada razocarali u vase prijatelje? Koliko su bili uz vas kad vam je bilo najteze?

Da li vam se desavalo da vam se u nevolji vise nadju, neki poznanici ili ne tako bliski ljudi, nego oni koji su vam bili najblizi?

Ovo je toliko cest slucaj i mnogo puta sam to cula a i dozivela na licnom primeru. Zasto mislite da je to tako?

Dragi forumasi, koliko imate pravih prijatelja? jednog i po

Da li ste se nekada razocarali u vase prijatelje? Koliko su bili uz vas kad vam je bilo najteze? zato i imam ovoliko

Da li vam se desavalo da vam se u nevolji vise nadju, neki poznanici ili ne tako bliski ljudi, nego oni koji su vam bili najblizi? da

Ovo je toliko cest slucaj i mnogo puta sam to cula a i dozivela na licnom primeru. Zasto mislite da je to tako? zato sto smo optimisti i neiskusno dajemo druge sanse mesto da odjebemo na prvi test

Dragi forumasi, koliko imate pravih prijatelja? jednog i po

Da li ste se nekada razocarali u vase prijatelje? Koliko su bili uz vas kad vam je bilo najteze? zato i imam ovoliko

Da li vam se desavalo da vam se u nevolji vise nadju, neki poznanici ili ne tako bliski ljudi, nego oni koji su vam bili najblizi? da

Ovo je toliko cest slucaj i mnogo puta sam to cula a i dozivela na licnom primeru. Zasto mislite da je to tako? zato sto smo optimisti i neiskusno dajemo druge sanse mesto da odjebemo na prvi test

Lepo receno :)

imam dovoljno.
bog me blagoslovio, pa mi je dao vise nego sto je prosek.
ako kazem koliko, opet ce me pljuvati te cu mudro cutati..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

u nevolji mi se nadje onaj ko je u prilici, ko se zatekne, ko je po dusi svojoj sklon davanju.
kao sto sam se i ja nasla nekim tako random ljudima, a retko prijateljima.
ali sve se to izravna na nekoj vagi..

Moj muz je moj najbolji prijatelj. Oduvek i uvek.
Na svoju siru porodicu(roditelje,bracu,strinke,tetke) nikad nisam mogla da se oslonim. Ne dao Bog da mi nesto od njih treba,nacekala bi se.
Ali zato su ljudi sa kojima radim neko ko tu porodicu uspesno menja. Oni su moji prijatelji,saradnici,oslonac kad zatreba. I nikad me nisu izneverili.
Kako oni meni,tako ja njima. Oduvek i uvek. :)

Doduse,verujem da bi i neko,ko mi nije blizak,pomogao kad bi zatrebalo,a on bio u situaciji. Jer i ja pomazem kad god mogu.Ljudski je. A jos uvek ima ljudi medju nama. :)

Dragi forumasi, koliko imate pravih prijatelja?

Da li ste se nekada razocarali u vase prijatelje? Koliko su bili uz vas kad vam je bilo najteze?

Da li vam se desavalo da vam se u nevolji vise nadju, neki poznanici ili ne tako bliski ljudi, nego oni koji su vam bili najblizi?

Ovo je toliko cest slucaj i mnogo puta sam to cula a i dozivela na licnom primeru. Zasto mislite da je to tako?

dvoje mozda
a sve ostalo se naziva samo tako
i dosta njih sam odstranila iz svog zivota bas zbog toga sto sam prelazila preko svih gluposti a onda postali bahati i bezobrazni
nisam doduse nikad bila u tolikoj nevolji da bih od nekog trazila neku pomoc veliku ili ne znam ni ja kakvu

Nemam ni jednog pravog prijatelja .Mislio sam da ih imam ali su se razbježali kad sam u ratu teško
ranjen i kad je izgledalo da ću postati nesposoban za privredjivanje . Ta škola mi je bila korisna jer
sam se oporavio iz inata .

Većina "pravih" prijatelja su tu iz sopstvenih interesa.
Čim presahne lova, nestane i prijatelja.
Iskustvo - lično i bolno !

Ne, sigurno nije samo lova u pitanju. Cak mislim da sama lova ima i najmanje veze sa ovim tvojim
bolnim iskustvom. U Srbiji su danas , a to danas traje vec decenijama zaista cupava vremena,
a poznato je da ljudi tek u ekstremnim situacijama pokazuju svoje pravo lice i karakter.

Sarvas je napisao da su ga prijatelji "otpisali" jer je izgledalo da ce ostati invalid ( dal u glavu, dal fizicki
nema veze) i da im ne bi eventualno bio " na smetnji" izgubili su se kao da nikada nisu ni postojali.

I ja bih se pre oslonla i zamolila za pomoc ljude koji su mi kolege na poslu, komsije, ali nikakav drugarski i prijateljski
odnos s njima nemam,nego neke rodjake ili prijatelje iz skole, sa faksa.

Mm je moj najbolji prijatelj.
Sto se tice ostalih, mislim da niko nije ni crn ni beo i da se menjamo kroz vreme, tako da su neki ljudi koji su mi bili jako bliski i smatrala sam ih veoma dobrim prijateljima postali potpuni stranci, neki drugi su mi sad blizi nego pre i to je sve normalno.

Veliki je problem sta ko smatra pravim prijateljstvom.
I manje vise imamo svi razlicita ocekivanja od prijateljstva, tako da se cesto cuje kako nema prijateljstva, pa ispada da smo uvek mi ti koji su dobri, divni i naivni, a oni drugi su losi, sebicni koristoljubivi... dakle besmisleno skroz!

bas vam zavidim sto su vam muzevi najboljio prijatelji.meni to nije bio ni na pocetku veze.uvek sam pravila razliku izmedju drugarica i momaka
imam dve drugarice citavog zivota i tri sestre od tetke koje su mi isto bliske.u taj krug spadaju i moji roditelji
ali muz ne
naravnoi da smo tu jedno za drugo,da cemo uvek pomoci jedno drugome,da pricamo vecinu stvari,ali ne bih mogla da ga smatram za prijatelja

bas vam zavidim sto su vam muzevi najboljio prijatelji.meni to nije bio ni na pocetku veze.uvek sam pravila razliku izmedju drugarica i momaka
imam dve drugarice citavog zivota i tri sestre od tetke koje su mi isto bliske.u taj krug spadaju i moji roditelji
ali muz ne
naravnoi da smo tu jedno za drugo,da cemo uvek pomoci jedno drugome,da pricamo vecinu stvari,ali ne bih mogla da ga smatram za prijatelja

Шта ћеш више? Пријатељ је онај ко ти најискреније жели све најбоље а мужеви се свакако убрајају у такве.

oni brinu o vlasnistvu, da duze traje, i da imaju manje smaranja, bilo da je u pitanju zena, auto, kuca, ili sta god.
retko je ko bas prijatelj, da brine o zeninom interesu neovisno od svog interesa.
ili, dok se uklapas u njegovu ideju o tebi, imas i podrsku.
probaj da iskocis iz okvira..

oni brinu o vlasnistvu, da duze traje, i da imaju manje smaranja, bilo da je u pitanju zena, auto, kuca, ili sta god.
retko je ko bas prijatelj, da brine o zeninom interesu neovisno od svog interesa.
ili, dok se uklapas u njegovu ideju o tebi, imas i podrsku.
probaj da iskocis iz okvira..

Са човеком из твог описа сумњам да бих остала и два дана.

Са човеком из твог описа сумњам да бих остала и два дана.
osvrni se oko sebe..
malo je iskrenih odnosa, gde se ljudi zaista poznaju i prihvataju, i prijatejji su i ljubavnici..
ogromna vecina je zasnovana na razmeni slika, interesu, strahu, i cuvenom..lazi, lazi , lazi me..:)
ali ok, svako bira sta mu vise prija, ili sta mu manje smeta..

osvrni se oko sebe..
malo je iskrenih odnosa, gde se ljudi zaista poznaju i prihvataju, i prijatejji su i ljubavnici..
ogromna vecina je zasnovana na razmeni slika, interesu, strahu, i cuvenom..lazi, lazi , lazi me..:)
ali ok, svako bira sta mu vise prija, ili sta mu manje smeta..

Ја говорим о браку а не о клиначким везама.

Ја говорим о браку а не о клиначким везама.
vise lazi ima u brakima elektricna.
jer, klinacke veye se lako rasture: cao zdravo i dovidjenja
a u brakovima..eee, pa tu treba da se deli..deca, kvadrati, auta, posudje, prijatelji, i ko zna sta jos..pa ona proteza, koliko je ona kostala, ije to lako
a i teska su vremena, lakse je, razumnije, pa zazmiri danas, zazmiri sutra, pa sutanje za stolom, odvojeni kreveti, predstva pred prijatlejima, kako sve stima..
e moja ti.:)
mnogo me raduje da neko, iko , ima pravi brak. pravi odnos.
al takvih je malo.

vise lazi ima u brakima elektricna.
jer, klinacke veye se lako rasture: cao zdravo i dovidjenja
a u brakovima..eee, pa tu treba da se deli..deca, kvadrati, auta, posudje, prijatelji, i ko zna sta jos..pa ona proteza, koliko je ona kostala, ije to lako
a i teska su vremena, lakse je, razumnije, pa zazmiri danas, zazmiri sutra, pa sutanje za stolom, odvojeni kreveti, predstva pred prijatlejima, kako sve stima..
e moja ti.:)
mnogo me raduje da neko, iko , ima pravi brak. pravi odnos.
al takvih je malo.

Твој опис брака пре личи на развод у најави.

Back