Premijer86
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Имам једног доброг пријатеља, знамо се јако дуго могло би се рећи да ми је био најбољи. У последње време, не знам шта се дешава али променио се. Кад треба да му помогнем око неког проблема ја се "удубим" да буквално ставим себе у ту улогу и покусам да му кажем шта би ја учинио да сам у његовој кожи. Јако сам емоционалан и сваки проблем доживљавам као свој. Е сад, кад је у пар наврата мени нешто кренуло по злу а нису ситнице велике ствари су у питању, осећао сам се као са зидом да причам. Узврати ми по коју реченицу чисто да би нешто рекао... Мислио сам па добро, можда и њему није дан биће боље други пут. Али ево већ пар месеци у назад је тако. Опет када ми се он појави с нечим, ја шта год да му кажем он контрира. 
Значи да кажем тренутно је дан, он би рекао није ноћ је...
Никад није био овакав, увек смо имали савршен другарски однос, испомагали се, све знамо једно о другом али шта му се десило... Стално преиспитавам себе где сам погрешио, да га нисам нечим увредио... Не могу ничег да се сетим, све се одвијално као и претходних година. Ако се овако настави у недоглед, мораћу да прекинем тај однос, а то би значило да би покопао део себе, много ми значи и немам ни једног толико блиског пријатеља.
Шта ви мислите до које границе треба трпети овакво понашање?
Тема се односи и уопштено на пријатеље, поред мог проблема желео би да чујем ако је неко имао сличне проблеме да их изложи...
Колико вам значе пријатељи?
Прекида те ли лако пријатељство или покушавате на све начине спасити тај однос?
Намерно сам ставио тему у "Дом и породицу", јер ја свог пријатеља сматрам чланом породице. Из тога се може наслутити колико смо добри били.

Значи да кажем тренутно је дан, он би рекао није ноћ је...

Никад није био овакав, увек смо имали савршен другарски однос, испомагали се, све знамо једно о другом али шта му се десило... Стално преиспитавам себе где сам погрешио, да га нисам нечим увредио... Не могу ничег да се сетим, све се одвијално као и претходних година. Ако се овако настави у недоглед, мораћу да прекинем тај однос, а то би значило да би покопао део себе, много ми значи и немам ни једног толико блиског пријатеља.
Шта ви мислите до које границе треба трпети овакво понашање?
Тема се односи и уопштено на пријатеље, поред мог проблема желео би да чујем ако је неко имао сличне проблеме да их изложи...
Колико вам значе пријатељи?
Прекида те ли лако пријатељство или покушавате на све начине спасити тај однос?
Намерно сам ставио тему у "Дом и породицу", јер ја свог пријатеља сматрам чланом породице. Из тога се може наслутити колико смо добри били.