lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Pa ovo su ''pioniri demokratije'',nemoj tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh što im je perspektivan kadar do qrca!!! Gumenoliki Voren Kristofer sa svojih osamdeset tri pune godine, "baba Sova" u svojoj sedamdeset drugoj godini života i osamdesetjednogodišnji "mlađani" Perry!!! Alal im vera!!! Zajebali su i nekadašnje matorane iz Centralnog komiteta KP SSSR-a!!!
PAZITE SAMO LIKOVE KOJI BI DA KROJE BUDUĆNOST AMERIČKE NACIJE:
![]()
![]()
![]()
Ko će koga da nadživi???Vlada naciju ili nacija vladu???
![]()
Paja Patak ti je , jedno 50cm, niže od monitora.a ko je paja patak?
Tačno. I meni se nekako "javlja" takav scenario. Zato sam pitala Weishaupta, misleći da on ustvari želi to da kaže.Predsednik USA je običan Miki Maus. Postavljaju ga multinacionalne korporacije i trustovi banaka, koji ustvari i jesu vlast u USA.
Sve ostalo je predstava za glup narod i demokratska farsa.
Mekejn je njihov izbor. Onaj ****** je samo epizodni glumac.
U sunce ti, koji akrepi.Nema meni nocas spavanja posle ovih slika.![]()
Predsednik USA je običan Miki Maus. Postavljaju ga multinacionalne korporacije i trustovi banaka, koji ustvari i jesu vlast u USA.
Sve ostalo je predstava za glup narod i demokratska farsa.
Mekejn je njihov izbor. Onaj ****** je samo epizodni glumac.
![]()
![]()
Небитно ко победи, Америка остаје иста у служби људи из позадине. Ствара се обичан привид избора и демократије.
Sta je ovo,ljudi,''teorija zavere'',jaki vam argumenti![]()
Теорија доказана у пракси.![]()
Nemoj tako,ja hocu dokaze,to sto vidim ocima se ne broji![]()
Слепих је све више...![]()
![]()
![]()
S obzirom na to da su se Obama i Klintonova borili za mesto kandidata - onda je Mekejn apsolutni favorit. Budući USA president je već poznat.
Ne nimalo. Ja sam internacionalista, ali samo kažem kako Ameri razmišljaju.
Imam, nasledio sam od taje, agenta Titovog DB-a, ali nikad u životu nisam rizikovao pa neću ni sad.
Boze, zar Medlin Olbrajt jos nije umrla.
Tačno. I meni se nekako "javlja" takav scenario. Zato sam pitala Weishaupta, misleći da on ustvari želi to da kaže.
jok to LDPovci imaju valjda ili oni iz nekog pokreta ENA koliko znamZar nemaju patriJote slogan: Barace Obama, budi uvek s nama?![]()
Zar nemaju patriJote slogan: Barace Obama, budi uvek s nama?![]()