Kod mene ne postoji apsolutizam u prihvatanju neke ideje, to je razlika izmedju mene i tebe.
Mene ne zanima tvoja životna priča... drugo, Herman Hese je nešto poput Ničea u filozofiji - pisac za tinejdžere u nedoumici koji misle da je čitav svet protiv njih. To ne menja njegov kvalitet - naprotiv, ali ti nisi ništa pametnija i izmenjena time što si pročitala to delo. To je uradio svako drugi na planeti, i još gomila ljudi se pronašla u tome. Kao i u slučaju Bukovskog.
Evo, baš u komšiluku imam devojku koja je apsolutno ista kao ti - čim joj neko ukaže na to da svet nije počeo od nje, počne da vredja i uzvraća na najprimitivniji mogući način. Pomiri se sa tim da NISI posebna - da postoji hrpa, ALI HRPA devojaka poput tebe. Utripovanih, nadmenih, umišljenih... onih koje same sebe precenjuju što se pameti tiče i misle da je njihova reč apsolut. Pročitaju ponešto, i smaraju ljude svojom kvazi pameću.
Hhahahahahah, ne shvataš koliko si smešna.
Pa rekoh,kad si vec podelio svoju sa mnom-maltretiranje u skoli i to,rekoh,mozda hoces povratnu informaciju.
Zapravo,ja bih Bukovskog okarakterisala kao takvog,sa svojim revolucionarnim idejama.
Heseove poruke su apsolutni opozit,ali ocigledno to nisi shvatio.
Zapravo,ja za sebe nikada nisam tvrdila da se isticem po bilo cem-ovaj opis me neverovatno podseca na tebe,verujem da ce se mnogi sloziti.
svesna sam da ima hrpa devojaka poput mene,ali ja ne pripadam toj hrpi

Ne brini se,po tom pitanju je spotlight samo tvoj