- Poruka
- 17.625
ako sta ostane od ukrajine posle ovog ruskog napada.
Zasad je takticka operacija. Kad postane strateska. Vidicemo ko ce sve goriti i plakati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako sta ostane od ukrajine posle ovog ruskog napada.
u svakom slucaju, Bajden je sinoc naredio Zelenskom da izdrzi do zadnjeg ukrajinca, kako bi steta od ratnih razaranja bila sto veca i kako bi amerika , preko UN , uvalila 300 mrd. dolara kredita ukrajini za obnovu zemlje.................ko sto je to uradila sa svim zemljama koje je uvalila u ratove.Zasad je takticka operacija. Kad postane strateska. Vidicemo ko ce sve goriti i plakati.
u svakom slucaju, Bajden je sinoc naredio Zelenskom da izdrzi do zadnjeg ukrajinca, kako bi steta od ratnih razaranja bila sto veca i kako bi amerika , preko UN , uvalila 300 mrd. dolara kredita ukrajini za obnovu zemlje.................ko sto je to uradila sa svim zemljama koje je uvalila u ratove.
mogao je biti autistican kao i do tada i misliti * ne smeju oni to, raspasce se nato*Milosevic se predao kads su ga upozorili da ce gadjati civilne ciljeve i kada su mu rekli da ce napraviti masakar civila. Ti si to ocekivao?
Rusija je prva shvatila da je Nato i amerika obican tigar od papira i da ne da nemaju muda vec nemaju kapacitete za bilo kakav sukob velikih razmeramogao je biti autistican kao i do tada i misliti * ne smeju oni to, raspasce se nato*
ma cela njegova politika je bila izvan realnosti , od pada berlinskog zida .
kad nije shvatio pouku toga onda nista nije shvatio. ostali jesu.
Dovedi je na krstu.ja sam ovde on the behalf of KPK
salim se
Poslacemo ti jednu Kineskinju.
Nisi sokirani, prave se blesavi po obicaju i cuvaju svoje zemlje i guzice. Sve se znalo mnogo ranije.zanimljivo da je lavrov rekao da im ne pada na pamet i da je zelenski propustio sansu
mozda hoce da dobiju na vremenu da zapad pregrupise snage jer su sokirani ovom invazijom
Poštovani prijatelju, ne znam šta se sa tobom događa i okrenuo si ćurak naopako, nadam se da se šališ, no i ta šala je neukusna u današnje vreme. Kada bi Putin, stvarno - to je dokazao u ovoj akciji, hteo da okupira Ukrajinu to bi bilo urađeno za najviše dva dana ...Realnost je drugačija, poštovani prijatelju, i čudi me da to ne možeš da vidiš - Putin je eksplicitno, to je u ovim vojnim akcijama i vidljivo, naredio svojoj profesinolnoj vojsci, na poziv novonastalih država DONJECKA i LUGANJSKA REPUBLIKA, oni se sami nisu mogli da izbore protiv naicista, poginulo je više stotina nevine dece. žene i staraca , DEMILITARIZACIJU i DENACIFIKACIJU Ukrajine ...Čudim se da si i ti stao na stranu nacista kao "naš" predsednik ...Pobeda do jaja, agresija na tudju zemlju i jos im obaraju avione i helikoptere kao na igrici.
Naravno i da se istrebe svi nacisti ....Сад лепо господин Путин да стави на листу захтева, избори у Украјини да се спроводе под надзором Русије и мирна Бачка.
Problem je što će pristalice neonacista u Ukrajini zajahati nejaku Srbiju još jedan predsednički mandat.Poštovani prijatelju, ne znam šta se sa tobom događa i okrenuo si ćurak naopako, nadam se da se šališ, no i ta šala je neukusna u današnje vreme. Kada bi Putin, stvarno - to je dokazao u ovoj akciji, hteo da okupira Ukrajinu to bi bilo urađeno za najviše dva dana ...Realnost je drugačija, poštovani prijatelju, i čudi me da to ne možeš da vidiš - Putin je eksplicitno, to je u ovim vojnim akcijama i vidljivo, naredio svojoj profesinolnoj vojsci, na poziv novonastalih država DONJECKA i LUGANJSKA REPUBLIKA, oni se sami nisu mogli da izbore protiv naicista, poginulo je više stotina nevine dece. žene i staraca , DEMILITARIZACIJU i DENACIFIKACIJU Ukrajine ...Čudim se da si i ti stao na stranu nacista kao "naš" predsednik ...
Naravno i da se istrebe svi nacisti ....
Neće, ubeđen sam u to, nije narod glup, ako se Aleksandar Vučić ne izvini Rusima i Srbiji i da prihvatljivo obrazloženje zašto je naredio da se Rusi osude za agresiju u Ukrajini - siguran sam da će da izgubi ove izbore ...Problem je što će pristalice neonacista u Ukrajini zajahati nejaku Srbiju još jedan predsednički mandat.
Shvatio Zelenski da sami ne mogu, a Nato I EU ih je izdao.
Ova je tema ostarila baš.
Није битно Западу што је издао Украјину, већ што је Запад издао своје западне принципе.
Тај џемпер ће да се опара, остаће само 7 западних земаља у клубу, е ту ће да се стисну и да се не дају, ово све остало може лагано да иде до Аустрије...
Балкан ће опет да западне у трансреалну политику
Читај још нешто осим наслова ...![]()