Prifati me

Ja mislim da smo se svi mi toliko poindividualizovali , da smo se pogubili, i da vise nema slicnosti ni prema kome. Svako ima svoju omiljenu kafu, ova bi s mlekom, ovaj bi bez, ova na sobnoj temperaturi, ovaj voli hip hop, ova voli elektro, deep, down minimal, ovaj voli zuto, ova voli kaki cigla. I sta dobijes? Kada dvoje razgovaraju, uvek se cuje ono- Da, ali....

Meni ne iskreno rečeno.Zapravo deluje mi čak kao samoživost, pazi ti to - neka me neko ovakvog - ovakvu kakav jesam -ne baš previše razuman- razumna, ljudi iz okoline me ne uzimaju za ozbiljno, poslednji put sam pročitao- pročitala nešta pametno u Prvom razredu srednje, nemam ukusa, volim da se svađam, iritantna sam osoba,ipak prihvate, jer sam smeđokos - smeđokosa i ovan sam u horoskopu sa podznakom vage:malav:

Meni ne iskreno rečeno.Zapravo deluje mi čak kao samoživost, pazi ti to - neka me neko ovakvog - ovakvu kakav jesam -ne baš previše razuman- razumna, ljudi iz okoline me ne uzimaju za ozbiljno, poslednji put sam pročitao- pročitala nešta pametno u Prvom razredu srednje, nemam ukusa, volim da se svađam, iritantna sam osoba,ipak prihvate, jer sam smeđokos - smeđokosa i ovan sam u horoskopu sa podznakom vage:malav:

Taj rad...ljudi su lenji da budu razumni i prilagodljivi, svi cekaju da padne sa Marsa

Čovek nije pusto ostrvo da mu ne bude stalo šta drugi misle ***Saint*** .Zamolio bih te ponovo da skineš taj blasfemičan avatar.Nadam se da ne tražim previše.

tražiš. ne može.
nisam pusto ostrvo, samo se ne opterećujem glupostima :D
ionako se svetu ne može ugoditi, a računam da ako postoje ljudi kojima se ne dopadam, sigurno postoje i oni kojima sam simpatična :flert: čak i sa blasfemičnim navatarom :flert:

tražiš. ne može.
nisam pusto ostrvo, samo se ne opterećujem glupostima :D
ionako se svetu ne može ugoditi, a računam da ako postoje ljudi kojima se ne dopadam, sigurno postoje i oni kojima sam simpatična :flert: čak i sa blasfemičnim navatarom :flert:

images

Dok ti cirkaš, mi radimo, uskoro će ti proći godišnji :lol:

Back