- Poruka
- 11.751
Šta mislite o želji ljudi da ih drugi prihvate onakvim kakvi jesu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
normalno?
a jel to nesto pogresno?
promeni pitanje u sta mislite o zelji ljudi da ih drugi prihvate onakvim kakvi nisu,logicnije je
To je onaj neki ideal, koji svako umisli za sebe, samoideal-pa se čudi što niko to u njemu ne vidi ( i Hitler je želeo da o njemu misle kao o slikaru)
A insistiraju da drugi prihvate taj samonametnuti samoideal kao istinu.To je siledžijski pristup, traženje od drugih nemoguće da poveruju u očiglednu obmanu.
nemam aspiracije koje uključuju prifatanje od strane drugih ljudi![]()
Meni ne iskreno rečeno.Zapravo deluje mi čak kao samoživost, pazi ti to - neka me neko ovakvog - ovakvu kakav jesam -ne baš previše razuman- razumna, ljudi iz okoline me ne uzimaju za ozbiljno, poslednji put sam pročitao- pročitala nešta pametno u Prvom razredu srednje, nemam ukusa, volim da se svađam, iritantna sam osoba,ipak prihvate, jer sam smeđokos - smeđokosa i ovan sam u horoskopu sa podznakom vage![]()
Čovek nije pusto ostrvo da mu ne bude stalo šta drugi misle ***Saint*** .Zamolio bih te ponovo da skineš taj blasfemičan avatar.Nadam se da ne tražim previše.
Još uvek je najrasprostranjeniji sport nacije.
tražiš. ne može.
nisam pusto ostrvo, samo se ne opterećujem glupostima
ionako se svetu ne može ugoditi, a računam da ako postoje ljudi kojima se ne dopadam, sigurno postoje i oni kojima sam simpatičnačak i sa blasfemičnim navatarom
![]()
tražiš. ne može.
nisam pusto ostrvo, samo se ne opterećujem glupostima
ionako se svetu ne može ugoditi, a računam da ako postoje ljudi kojima se ne dopadam, sigurno postoje i oni kojima sam simpatičnačak i sa blasfemičnim navatarom
![]()
A onda kad ih drugi ne prifate takve kakvi jesu, jadikuju da ih ta osoba ne voli ono uistinski i da nije dovoljno iskrena u ljubavi ili da vrši pritisak na njih, ili želi da ih preoblikuje, samo zato što ih upozorava da se ne priča punih usta prilikom jela npr..![]()
voli me il ne voli me...cao Rudi![]()
Ne slažem se sa tobom.Sa tim avatarom te niko neće prihvatiti Saint.NIKO!
Sad si je oterao! E neću tako, neću.
Da si je lepo prihvatio, kao čovek![]()
ja obicno kazem - uvatis me u letu cik,cik ako mozes![]()