Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.201
pa dobro, nij bas da ne konzumiramZato sto si sportista ,ne konzumiras alkohol )))

popije se tu i tamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, nij bas da ne konzumiramZato sto si sportista ,ne konzumiras alkohol )))
A posle u pecinu, nije ni to lose. Ovako nešto? Pogledajte prilog 604699
Dobro, necu vise da citam, imao sam drugaciju sliku o manastirima![]()
Ja sam kontraverzna žena.Interesantno, ja kad sam došla ovde I prvi put videla nik manastirka, nije mi palo na pamet da je to neka monahinja, mislila sam da je verovatno neki alkos jer ima ona rakija koju zovu manastirka
Evo ti jednaDobro, necu vise da citam, imao sam drugaciju sliku o manastirima![]()
Zato što si bio previše pijan da razmišljaš?Gle, to mi nije palo na pamet![]()
Dobro znas da pijem jednom mesecno, i kakva je verovatnoca da sam bas tad primetio nik?Zato što si bio previše pijan da razmišljaš?![]()
I moj komšija tako, napije se jednom mesečno, posle samo dodaje, da ne kažem doliva.Dobro znas da pijem jednom mesecno, i kakva je verovatnoca da sam bas tad primetio nik?
Veca je verovatnoca da vidis leteci tanjir iznad slavije nego to za sta me optuzujes![]()
Jesam. Kod njegovih roditelja.Sreća pa ti nisi moj komšija.
Ot: Da li ste nekad išli na nešto što vas ne zanima, samo da bi bili blizu nekom ko vam se sviđa?
A dobro to.Jesam. Kod njegovih roditelja.
Gledao sam neki ljubavni film,melodrama kvaliteta Bolivud.Ali jbg,izdrzah 2 sata...A dobro to.
Ali mislim kao, upišeš se u folklor jer on ide. Ili počneš nedeljom u crkvu... Ili posećuješ Galerije? Taj fazon...
Svojevremeno u bioskop.. na "Glupan i tupan 2",tu sam bio prevazisao i samog sebe.Inspiracija by stugots
Dakle, vodio zensko celjade na bilijar, da joj pokaze kako se igra
Gde ste sve vodili lepse/jace polovine, na kakve aktivnosti, sa ciljem da im se fizicki priblizite?
OJa sam kontraverzna žena.
Zar feredza i POJAS NEVINOSTI OBAVEZAN.Ja samo da pitam, kakvo je to moralno oblačenje?
Imaš desanku. Što bi prilazio drugoj.Ne prilazim,a i zasto bih...
Imaš desanku. Što bi prilazio drugoj.
A, miraz koliki treba da bude, uz usku nevinu ribu?Rekao sam kako mogu da porazgovaram jednom sa bilo kim,ali samo jedan razgovor...Ako ja odlucim mozda bude i vise,to sve zavisi od njihovog ponasanja,morala... Ali uslovi su da se kulturno,morano ponasa i naravno da se moralno nosi...
I da se moralno obuce,nemoj sad da izvrdavas...
Feredza bato.
Svi su ovde služili da "tebe to ne zanima" = ŽENE.Mislim zena moze ako hoce da ide gola,mene to ne zanima,ali pored mene nece ici.
Svi su ovde služili da "tebe to ne zanima" = ŽENE.
A, šta ako prođe pored tebeMislim zena moze ako hoce da ide gola,mene to ne zanima,ali pored mene nece ici.