- Poruka
- 2.497
nije losa serija, svidza mi se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zavvrsila se seeerija! nisam odgledao veliki deo, ima li neko nekih linkova gde mogu da gledam celu, ali, ači CELU epizodu! na BOSNATUBE imaju epizode, ali moram da platim 11 KM, da bih mogao da odgledam celu (SKROZ) epizodu!!!

Meni se serija dopala, i pratila sam je, samo mislim da je malo isfolirana u nekim segmentima, i pojedine glumce su omašili za ulogu koju glume. Inače ima i dosta interesantnog humora, naravno, namenjenog mladjoj publici.
Ne dopada mi se kako se završila, pretrpali su nešto kraj kao u španskoj seriji.
ako sam ja dobro nasao, ovo me vodi na rapidshare! ali meni to ne odgovara, ja sa njega skinute fajlove nemogu da otvorim... ajd' pomozi!
imas siru koju treba da uneses u fajl koji si skinuo.. Vrati se tamo odakle si skinuo i vidi koja je sifra

ovo je nesto naj iritantnije(ako se tako kaze) sto moje oci ikad videse,toliko me nervira da mi dođe da polupam TV!
bzv.... msm odgledala sam svaku epizodu, ali nishta posebno, uhvatili su deo sushtine, ali nishta posebno... ://///
mislila sam da ce biti bolja serija, i shodno tome sam razocharana...
Jedna teen serija ce biti normalna,kada je napise pravi,priznati scenarista,rezira dobar ili talentovan reditelj,kada se odrzi kasting za mlade glumce gde nece biti povlascenih maminih i tatinih sinova i cerkica,kada prestane da se kopira sablon iz americkih teen djubreta,vec se prica stavi u pravi kontekst...Dok se to ne dogodi,vidjacemo serije ovog tipa ili kao "Neki novi klinci"
Na youtube-u, naravno.
@tema
jedne su "Nestasne godine"![]()
MORM DA NAĐEM!!!

u redu je decko, relax
bice uskoro na you tube-u
ok, valjda si shvatila, da ja to pisem vise puta iz zezanja!!!![]()