Soradze Elita Moderator Poruka 21.110 24.10.2022. u 01:07 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #1
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.082 24.10.2022. u 01:31 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #2 i?
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.082 24.10.2022. u 01:48 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #3 Nemoguća Могућност: i? Kliknite za proširenje... mudra zena kao svaka mudra zena nije rekla nista. ?????
Nemoguća Могућност: i? Kliknite za proširenje... mudra zena kao svaka mudra zena nije rekla nista. ?????
Samsonight Elita Poruka 15.900 24.10.2022. u 02:05 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #4 Nemoguća Могућност: mudra zena kao svaka mudra zena nije rekla nista. ????? Kliknite za proširenje... Pa, rekla bi da je iskonskija i vrednija njena mudrost od bilo čega materijalno vrednog što se može na svetu naći?
Nemoguća Могућност: mudra zena kao svaka mudra zena nije rekla nista. ????? Kliknite za proširenje... Pa, rekla bi da je iskonskija i vrednija njena mudrost od bilo čega materijalno vrednog što se može na svetu naći?
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.082 24.10.2022. u 02:17 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #5 Indigo3: Pa, rekla bi da je iskonskija i vrednija njena mudrost od bilo čega materijalno vrednog što se može na svetu naći? Kliknite za proširenje... stoji, a stoji i da sam ja glup pa ocekujem kraj price ( a sve mi se čini da nedostaje deo)
Indigo3: Pa, rekla bi da je iskonskija i vrednija njena mudrost od bilo čega materijalno vrednog što se može na svetu naći? Kliknite za proširenje... stoji, a stoji i da sam ja glup pa ocekujem kraj price ( a sve mi se čini da nedostaje deo)
Nemoguća Могућност seriously? VIP Poruka 13.082 24.10.2022. u 21:54 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #6 bice da je ipak ispala strana iz knjige
Soradze Elita Moderator Poruka 21.110 24.10.2022. u 23:16 - Pričica za razmišljanje: Kamen mudre žene #7 Nemoguća Могућност: bice da je ipak ispala strana iz knjige Kliknite za proširenje... Kada poseduješ nešto vredno, postaješ rob toj stvari... Drugim rečima, ta stvar počinje da gospodari tobom... Žena nije pristala da joj robovanje materijalnoj vrednosti zameni slobodu i bogatstvo duha i mudrosti...
Nemoguća Могућност: bice da je ipak ispala strana iz knjige Kliknite za proširenje... Kada poseduješ nešto vredno, postaješ rob toj stvari... Drugim rečima, ta stvar počinje da gospodari tobom... Žena nije pristala da joj robovanje materijalnoj vrednosti zameni slobodu i bogatstvo duha i mudrosti...