- Poruka
- 2.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džaba. Ako prvi pokusa sa te kašićice (njihove) i umoči nazad u tečnost, već je pljuvačka ušla tu. I onda iznova i iznova i sve se to pomeša tamo. Kontejner svačije pljuvačke.Ponesi svoju kasicicu i gurni popu u ruku kad dodjes na red
Kad vec oni ne misle na zdravlje svog stada.
Džaba. Ako prvi pokusa sa te kašićice (njihove) i umoči nazad u tečnost, već je pljuvačka ušla tu. I onda iznova i iznova i sve se to pomeša tamo. Kontejner svačije pljuvačke.![]()
Vino..
Šta predstavlja ta tečnost?
Ni ja, čak nisam siguran ni da li sam kršten XD...ticket to hell guaranteed XDza svojih 20 godina se nikad nisam pričestila, baš iz tog razloga, ružno je reći, ali gadi mi se
Vino?Vino..
ma boli te uvoNi ja, čak nisam siguran ni da li sam kršten XD...ticket to hell guaranteed XD
Ne samo da je čudo kako se njemu ništa nije desilo, nego je pravo čudo daMoj drug duže od decenije posti punim postom i stalno se pričešćuje i ništa mu nije. Mršav je ovako, ali se hrani maksimalno zdravo, sve organsko (ima čovek poljoprivrednik). Ali opet, nije mi jasno kako to da mu se ništa nije desilo. Meni je to nekako jezivo. Jednom sam se pričestio i ok, nije mi ništa, ali šta znam. Ko da sam se ljubio sa svim tim ljudima, tehnički gledano.
Pričestio sam se bio jednom, ali nakon toga sam razmišljao koliko je to "higijenski" kad svi dolaze jedan za drugim i dele tu jednu istu kašiku, i mladi i stari. Meni to deluje jezivo i prestao sam da se pričešćujem zbog toga. Kako uopšte da prevaziđem ovaj problem?
Mene više interesuje razlog zašto se to radi istom kašičicom? Koja je duhovna svrha toga? Kao što neko reče gore, može svako poneti svoju kašičicu ili da ima 10 kašičica koje se koriste u krug i dezinfikuju alkoholom.
Hristova krv. Kakva retorička pitanja, Bože.Vino?ajoj bre.. Hade preciznije da pitam. Šta predstavlja vino?
Pa da te vratim na smisao. O kakvim pljuvačkama pričaš kad je to Hristova krv.Hristova krv. Kakva retorička pitanja, Bože.![]()
Trolu.Pa da te vratim na smisao. O kakvim pljuvačkama pričaš kad je to Hristova krv.
E sad, ako si i na krv gadljiv, dalje ne znam šta bih rekla..![]()
Mani nije jasno, zasto se pricescujes ako tako gledas na to? Niko te silom ne tera.Pričestio sam se bio jednom, ali nakon toga sam razmišljao koliko je to "higijenski" kad svi dolaze jedan za drugim i dele tu jednu istu kašiku, i mladi i stari. Meni to deluje jezivo i prestao sam da se pričešćujem zbog toga. Kako uopšte da prevaziđem ovaj problem?