Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.472
To što smo pomješali krv je dalo novi kvalitet 
Pomešaj ove noći crnu i zlatnu, drn-drn-drn...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Divni su, svu su nas lepo prihvatiliTo što smo pomješali krv je dalo novi kvalitet
Pa baš i ja gledam kako te dobro opisalo.
To tamo ne pratim, a ne želim ni da zamišljamŠto kaže Sanja, zamisli "tamo"

zar to nije meni mahnuo?Jooooj, to onda beše kad mi Čipi mahaooooo?![]()

Ma ni ja ne pratim, nego čisto upoređujem ovde energiju sa onom tamo. Neuporedivo.To tamo ne pratim, a ne želim ni da zamišljam![]()

Meni je prvo!![]()
![]()
da ga pozovem sad da pitam?Pa da nam zove policiju za uznemiravanje, da se družimo u prdekani jeeeel?da ga pozovem sad da pitam?

pa zar nije neko spomenuo malo pre , da nije bitno mesto već društvoPa da nam zove policiju za uznemiravanje, da ee družimo u prdekani jeeeel?![]()
![]()

Zahvaljujući meni bismo brzo izašlepa zar nije neko spomenuo malo pre , da nije bitno mesto već društvo![]()
Meni belo lepo stojiZahvaljujući meni bismo brzo izašle
Do Kovina![]()

To vam je sređenoZahvaljujući meni bismo brzo izašle
Do Kovina![]()
Ne još. Daću još koju priliku muškarcimaJoooj, je l' ja to imam zvanično nezvaničnu udvaračicu?![]()
Kaži joj kako bi joj bilo sa mnom u ćeliji 2 sa 2 a u sobi sami ti i jaTo vam je sređeno

E pa ne znaš meneKaži joj kako bi joj bilo sa mnom u ćeliji 2 sa 2 a u sobi sami ti i ja![]()
![]()

E pa neću sad tako da se igram, taman sam pomislila moja slatka mala izvrnuta tortica pristigla.Ne još. Daću još koju priliku muškarcima![]()

Ne brinite neće zvati policuju sve sam mu ja lepo objasnilaPa da nam zove policiju za uznemiravanje, da se družimo u prdekani jeeeel?![]()
![]()
Ne bih znao, zatvorite se pa viditeKaži joj kako bi joj bilo sa mnom u ćeliji 2 sa 2 a u sobi sami ti i ja![]()
![]()
Budi strpljiva, dam im još 6 meseci foreE pa neću sad tako da se igram, taman sam pomislila moja slatka mala izvrnuta tortica pristigla.
Osobica![]()

Ne brinite neće zvati policuju sve sam mu ja lepo objasnila
Pažljivo me saslušao i rekao
Pozdravi ih sve
I ne prvo sam mahnuo.....
Nažalost nisam čula odgovor, prikinula me zvonjava na vratima
Došle neke čike u plavom....
zovi opet.... snimi razgovor