- Poruka
- 2.134
Pa kad ne znate da kanališete.
Vidite kako sam ja uspeo i zato mi sex i ne treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad ne znate da kanališete.
Vidite kako sam ja uspeo i zato mi sex i ne treba
"Mili moji, došao je i ovaj dan ..."Pomocu Pobednika narafno. Vidi prvi post, ko iz Maratonaca.

Ovde smo započeli pričuKad smo kod naslova teme, kako se došlo do ovog naziva uopšte?![]()
"Mili moji, došao je i ovaj dan ..."![]()
Kako si tamo zalutala?Nisam ga srela na političkim temama, znači da nisu![]()
![]()

Nisu, jer izgube deo te energije na sexda dohebani nisu kreativni.
Možeš mene da zamisliš da tako mirno sedim na jednom mestu?

Gdje to ima? Da vidimo i za nas ostale.Eto, ja kad vam pričam da sam mir i stabilnost vi ne verujete
A čak su i stari egipćani znali to da prepoznaju kod mene
Pogledajte prilog 1765471
Pa piše vam na slici, astrosimbiozaGdje to ima? Da vidimo i za nas ostale.
Ja sam sad ozb zabrinuta za tvoje izgovore. Lore sta kazes?Nisu, jer izgube deo te energije na sex
Tebe tako vidim kad se pokušavaš suzdržati da ne dirneš tortu prije jutra.Možeš mene da zamisliš da tako mirno sedim na jednom mestu?![]()
Kako si tamo zalutala?
Nego, jel i tamo koristi onu metodu lijepim riječima?![]()

Pišem ovo pismo a ruka mi drhti..."Mili moji, došao je i ovaj dan ..."![]()

Zbog?Ja sam sad ozb zabrinuta za tvoje izgovore. Lore sta kazes?
Pa imaju ljudi koji mirno leze na jednom mjestu godinama ispod borova.Možeš mene da zamisliš da tako mirno sedim na jednom mestu?![]()
Ja sam već iznela predlog - Oprostite nam našu ružnu prošlost![]()
Ne fali mu seksu ništa, ne znam što daje dezinformacije.Ja sam sad ozb zabrinuta za tvoje izgovore. Lore sta kazes?

Istu sliku sam već okačila

Izmesali smo ovde krv...Iskreno govoreći, prelazak na Krstaricu mi se u prvi mah nije činio kao dobra ideja, a sad vidim da sam bila u pravu
Šalim se, mislila sam da smo već previše ubijeni u pojam da bi se mogli vozdići.
Kao ono, međutim![]()
Ne znam što lažeš ove ljude ovde, valjda si dobila izliv neizdrža na mozakNe fali mu seksu ništa, ne znam što daje dezinformacije.![]()
Sumnjaš u nas.Iskreno govoreći, prelazak na Krstaricu mi se u prvi mah nije činio kao dobra ideja, a sad vidim da sam bila u pravu
Šalim se, mislila sam da smo već previše ubijeni u pojam da bi se mogli vozdići.
Kao ono, međutim![]()