Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.830
realanBože, jezik pregriz'o, jesi dosadan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realanBože, jezik pregriz'o, jesi dosadan![]()
Тако некако.znam, vlada, 2011 ili 2012 umro čini mi se
Negdje procitah da je realista često samo upakovan s mašnicom naziv za pesimisturealan![]()
Kako me pamtiš, jooooj,Pa Lo ima stelijum u Jarcu koliko pamtim. Sve joj je u Vodoliji i Jarcu.
Sad si slobodna i sad si odraslaSad si odrastao, pa valjda si se iscelicioo![]()
Tišinaaaaamožda je i neka rakčina![]()
Zato je Lo optimista, za idealan balans, zlatnu sredinu kad se spojeNegdje procitah da je realista često samo upakovan s mašnicom naziv za pesimistu![]()

a pesimista je samo dobro obavešteni optimistaNegdje procitah da je realista često samo upakovan s mašnicom naziv za pesimistu![]()
Kao sto je zubarka pomjerila.Silu mogu da poremete samo zemljani znaci![]()
džabe kad je sunce u vodolijiPa Lo ima stelijum u Jarcu koliko pamtim. Sve joj je u Vodoliji i Jarcu.
Kako da ne pamtim, gledala ti natal, onakvu koncentraciju svega u dva znaka ne znam kad sam vidjelaKako me pamtiš, jooooj,
Sva sam kozasta i rogovi mi nikli pored njega aaaaw taman da ga bocnem kad nije dobar.![]()
Pa tebi su Mo i Ve u Vodoliji, bukvalno se poklapate, samo moraš da prihvatiš to od čega bježiš. Da.džabe kad je sunce u vodoliji![]()
i onda meni treba to u život jel...šicI to Saturnovska, nije tebi lako, teš-teš![]()
nePa tebi su Mo i Ve u Vodoliji, bukvalno se poklapate, samo moraš da prihvatiš to od čega bježiš. Da.![]()
Rehabilitovaću te de de, kad te provučem kroz kandže, ovaj, moje male ruke ima opet veliki i uspravan da budeš, a ne nestvaran.Sad si slobodna i sad si odrasla
sretan put, ti mozes sve
ja sam nestvaran
nocu nemaran, danju umoran

neće se desitiRehabilitovaću te de de, kad te provučem kroz kandže, ovaj, moje male ruke ima opet veliki i uspravan da budeš, a ne nestvaran.![]()
Pa samo na Sa možeš i da reaguješ. Ostalo ti je sve mlako. Treba ti čvrsta ruka.i onda meni treba to u život jel...šic
pa reagujem tako što imam kineski zidPa samo na Sa možeš i da reaguješ. Ostalo ti je sve mlako. Treba ti čvrsta ruka.![]()
Znači čistokrvna sam aqu kozicaKako da ne pamtim, gledala ti natal, onakvu koncentraciju svega u dva znaka ne znam kad sam vidjela
I to Saturnovska, nije tebi lako, teš-teš![]()
To ti je sve jer si joj se ranije zamerio, karma radi svoje.![]()