Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne opiri se, samo prihvati sudbinu u dvoje :srecna:
nikad-dritan.gif

Skroman hoce da ga hvalite.

Idem da se orosavam u moru.
Pre toga sam se orezivala hahaha.

Upala jadna spremacica konacno. Posto se cerka prvi put odvukla na dorucak. Ali sad ja ostala prc. Pitam ko je t, rekoh zmuz. A ona jalajala ko neko dete glasic, pa usla da mi se ukaze. Bilo mi je zao. Ja se isteturala, jedva nesto navukla, nemam.blage ni gde nam nesto za baksis. Posle sam se vratila u sobu i danas sam lenja. Mnogo.me nervira zmuz sto nastoji da imamo taj neki hotelski ritam. I cerka koja sve suprotno, zali boze mora. A ni drugarice nisu pomogle kad su stigle.

Jedna od top mojih nocnih mora je bila da sam na moru i da se nisam ni jednom okupala. I onda se sokiram da je vreme da se ode nazad, katapultorano. E sad znam da ne zvuci kao nocnomoricno
Ali osecaj i atmlsfera tih snova je vrlo panicna i ruzna. Razlozi tipa nisam ponela kupaci, a nema, nisam ponela cupkalive a izgledam.kao cupakabra zbog necega. I naravno to vreme prokleto jurece, kao okrenes se i ni ne znas da je sve vec proslo.
E pa sad preko tinejdzerke se retraumiram u pogledu tog sna... Ona se zali na stomak i nikad ne znas psihicko je ili fizocko..ali ritam noc, dan, ni javi sistemic ne bi podneo gladovanje. Sa Egzita smo se vratili u Tirsovu i nista. Msm ja sam vratila torbe kuci, oni nek se maju.
Posle smo se zmuz i ja zezali da se to desilo u NS i kao dovodimo dete sa Exita, pitali bi nas sta smo svi uzeli.

Do pre nekoliko dana sam se nadala da ce da se nesto promeni, ali jok, brzo idemo kuci.Jedno tri puta je sisla do sada na plazu. A kuci me sve isto ceka.
I zivotinjska farma.

Eeee kuca je bezala i ovom liku koji je seta, izasla iz ama. Standardno. Uzeli joj neki na kome pise policija. Meni je mnogo zao sto ne mogu da je pustam da se istrci, zbog te nepredvidivosti vise uopste. Ona smisleno bezi kad je uhvati ideja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back