Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.509
Samo nemoj više kod mene da roka nek stane malo, ne mogu više ovaj jesenji život u avgustuPerun roka negde. Lepo.
Ovde nešto nema padavina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj više kod mene da roka nek stane malo, ne mogu više ovaj jesenji život u avgustuPerun roka negde. Lepo.
Ovde nešto nema padavina.
Znači, kod @Lorelaj92 samo mirodije ubaciti i pustiti sa se krčka na laganoj vatri.To samo @Lorelaj92, ja preferiram toplu vodu, ne vruću.![]()

Pokisle i misice, i žiri, i Snowko.Zbog misica pokisli ili zbog kiše?![]()

Gorim ja, pa mora i voda višu temperaturu da ima od normalneZašto se vi šurite?![]()

PrEtisak volem.Dođiiiii da se prEtisnemooo, metoda grud o grud
Ošurilaaaa seeee, osušila kosu, smestila sw u krevet, malko da piskaram, možda odgledam nešto ili pročitam pa na hrk.
Valja ujutru na liturgiju poći, grehe sa sebe skinuti![]()
Ti si moja grlilica i ljubilica Mis mokre majice, not bad at allPokisle i misice, i žiri, i Snowko.![]()

Znači kod tebe.. Steamy windows..Gorim ja, pa mora i voda višu temperaturu da ima od normalne![]()

Mis mokre majice i ostalog.@Van_Helsing, tako se činilo i da će kod Snowka izbor za miss proći bez kiše, pa pokisli svi tamo.![]()
Mogao je Snowko postati mister mokre majice, samo da se prijavioMis mokre majice, not bad at all![]()

Ni jednoj nije vidio oči, samo frizure.Mis mokre majice, not bad at all![]()
Pročitah prvo grlica prvo, pa reko da l' da plačem ili da se smejem odmah mi Željko Samardžić u glaviPrEtisak volem.Ti si moja grlilica i ljubilica
cmok njam gric
![]()
To je neka baš mala bebica?Mis mokre majice i ostalog.
E kod mene 28 stepeni, kao super vece, kad ono 91 posto vlage. Trcala sam dva km pa sedenje u moretu, pa jos dva. Ugiboh gore nego za deset stepeni vise. Pitao me lik kod lifta i posto je gledao kako nalivam vodu iz aparata da li sam ok. Usla istopljena sva mokra od znoja. Jedva se objasnih. Da im ne crknem u hotelu haha.
Dalje jedva opstadoh poslednjih cedrdesetak min muzike. Grdje se cuje u sobi nego napolju, aman vise. Srecom ne smeju posle jedanest. Mada roknuse dodatno nesto, rekoh zemljotres, za srce me ujelo. Sad ako ona beba raspali nocas...
Nemoj me bez belog i crnog luka krčkati, neću valjati ničemu

Predložila sam mu da se prijavi u žiri, ali onda bi on ovako..Mogao je Snowko postati mister mokre majice, samo da se prijavio![]()
Proslu noc smo ocito dobili pored. Kontam da se svako malo budila zbunjena nepoznatim, zvuci da je mala. Locirali smo na plazi jednu oko sest meseci. Fazon bebo, tebi nista nije, a nas si urnisalaTo je neka baš mala bebica?
.
Dok on provali koja je zensko tu uopste...Predložila sam mu da se prijavi u žiri, ali onda bi on ovako.. Pogledajte prilog 1765059jer ni jedna nije kao komšinica.
Da ne bi Đureeee i njegove kureeee,Hahaha sad mi pade na pamet Gori, gori, moja gospodjice.

Pa ništa čudno kad sam uvela nove izraze, nisam normalnaPročitah prvo grlica prvo, pa reko da l' da plačem ili da se smejem odmah mi Željko Samardžić u glavi![]()

Češnjak, crveni luk, ružmarin, bosiljak..Nemoj me bez belog i crnog luka krčkati, neću valjati ničemu![]()
![]()

Lore ce da krckaju, ali zilava je. Bolje da pojedemo samo zacine, a ona ce vec da se snadje.Шта је на менију?![]()
Ovo je jako simpatičan film. A isto malo kao crna komedija. Litte Miss SunshineA ne znas, ceski film izbor mis vatrogasnog penzionerskoh drustva. Hvataju ih na silu. Jezik im je smehotresan. Ali u sustini pocrna komedija.