Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.345
Najjači trenutak na 2:20

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Здраво.
Па овде се много куцка као што видиш.
Углавном је весело.
Само ти наврати кад стигнеш, ти си сјајна особа.
Udobno se smjesti i pričaj nam.![]()
У Ваљеву је популарна жива пљеска. Јели некад?
Баш о овоме сам причаоNajjači trenutak na 2:20
Dok sam je muljala po ustima prije nego što sam otišla do toaleta da ispljunemI kakav je ukus?![]()
PlačemNajjači trenutak na 2:20
Onda sam ti ja hibrid zombija i vampira.Зомбији једу мозак!![]()
ЈојPlačem
Ali ceo klip taj gag refleks ahahahah![]()
Vidim da se brzo kucka
U tom slučaju ti ne smijem preporučiti "Society of the Snow", mada je to vrijedno gledanja i takve scene su snimljene vrlo suptilno, nije naglasak na njima nego na priči koja je istinita.Meni najozbiljnije nije jasno kako ljudi imaju želudac za to. Meni loše dođe kad se sjetim scene iz filma Oldboy, gdje jede živu hobotnicu.![]()
U tom slučaju ti ne smijem preporučiti "Society of the Snow", mada je to vrijedno gledanja i takve scene su snimljene vrlo suptilno, nije naglasak na njima nego na priči koja je istinita.
A u Thronesima isto ima scena gdje se jede sirovo srce i scena jest poprilično vidljiva.
i gutati bez mnogo muljanja po ustima![]()
Čuj nju.Pa kad su tako kritična jela u pitanju, najbitnije je zatvoriti nos i gutati bez mnogo muljanja po ustima
![]()
Ne volim ni ja kad je degutantno i još s naglaskom na to, ubace da bi priča bila što dramatičnija.Ma ja zatvorim oči na vrijeme i sve super
Nisam ni Amélie još pogledala, čekam hladnije dane![]()
Ovi meksikanci su isto mnogo jakiPlačem
Ali ceo klip taj gag refleks ahahahah![]()
A nama čirliderkama ništaČastio sam sebe sa 2 sladoleda jer sam se usudio![]()
Ovi meksikanci su isto mnogo jaki
E vidiš, i to sam ovdje (na forumu) naučila. Da mi balica i slina nazivamo zapravo obrnuto.Sram te bilo, ccc.![]()
Krenula ti balica.
Ali klinac, I'll go home, boli me stomakOvi meksikanci su isto mnogo jaki
Buržuju, čekaj da dože @Pobednik79 da vidi kako se razbacuješČastio sam sebe sa 2 sladoleda jer sam se usudio![]()
To se nikad ne završši onako kako očekuješ.....Pa kad su tako kritična jela u pitanju, najbitnije je zatvoriti nos i gutati bez mnogo muljanja po ustima
![]()
Može uvek da izađeSreća da sam završila sa večerom![]()