Pepeljuginazlapolusestra
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
Da ne bi nama bio srećan put sa forumaNe piši kad stigneš
Šalim se.
Nou.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bi nama bio srećan put sa forumaNe piši kad stigneš
Šalim se.
Nou.
Hvala ti puno, divna moja Lo, volim te.Mojoj @iamnotentirelyhere želim srećan rođendan, drugarice moja draga budi uvek takvog duha, sijaj najjače i ostani uvek vrci vrc, sve želje da ti se ispune jer si to zaslužila, voli te punooooo tvoja Loooooo
Pogledajte prilog 1755977
Sutra pravimo žurku i Heroj uručuje poklon i opet čestitamo
![]()
Hvala ti punoSrećan rođendan, da uvijek ostaneš tako pozitivna![]()
Hvala ti puno, delimo rođendan.Srećan rođendan AjmiceRođendan ti je na isti dan kao mojoj drugarici Sanjalici
Pa eto, poslaću ti screenshot šta sam njoj poželeo, jer sve isto želim i tebi, pa da se ne ponavljam
![]()
![]()
Hvala ti puno, uvek divna Re.Želim @iamnotentirelyhere da se zahvalim na njenoj divnoći i postojanju, sreća je i čast imati njeno prisustvo i u ovom prostoru, kako je tek njenim bliskima u okolini. Ona je srce i duša.Želim da tebe sreća, zdravlje i ljubav uvek prate i svaka želja da ti se ostvari.
![]()
Čudo ti da pozivaš na bakanalije, novi momenti.
U prodavniciGde je poklon našoj kumi?![]()
Idi kupiU prodavnici
Pa moja drugarica i ja smo blage i glave i glagola istoBogougodnosti dolaze samo blagoglagoljivima.
Gde si Pobedniče, je l' obran dud?Srećan rođendan našoj slavljenici, i da joj se snovi koje sanja ostvare![]()