Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
Pa zato nema riba. Eto i to sam ti rešila. Moraš da naučiš da pecaš.Ne pecam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato nema riba. Eto i to sam ti rešila. Moraš da naučiš da pecaš.Ne pecam![]()
Slobodno...nasla sam svoju svrhu
ja vec neko vreme ne koristim kapacitet svog poja
Ooo Pahuljo moja...i posle toliko godina tvrdim nema na poljima Krstarice a ni sire cistije duse od tvojeNe mozes, ona je ovde mnogo duze i mislim da je supermoderator![]()

Pa jao divna si, imam i zvaničnu dozvolu da ti kradem identitetSlobodno...nasla sam svoju svrhuja vec neko vreme ne koristim kapacitet svog poja
![]()

samo vas gledamHeroj ponosan na nas.![]()
U mene upireš prstom samo kad treba da me kritikuješ, a pohvalnicu nikad da dobijem.samo vas gledam

U mene upireš prstom samo kad treba da me kritikuješ, a pohvalnicu nikad da dobijem.![]()
Tu samo kritike zapisuješ, ne računa ti se to, baciću ti tefter.

I mi njega u crnu knjigu da stavimo, molim lepo.Sve se zapisuje, nema zezanja
![]()

Ne vadi ga pred ljudima. Mislim, ne opanjkavaj nas javno.sve se prati i zapisuje pa ga vadim po potrebi....tefter
Ne budi bRezobrazan pa da ga tek tako vadišsve se prati i zapisuje pa ga vadim po potrebi....tefter

Nisi tagovao Lo.Jooooj, pa Gansi sviraju You Could Be Mine na ovoj turneji
Moze, odavno nisam divljalaPa jao divna si, imam i zvaničnu dozvolu da ti kradem identitet![]()
Neću ga zloupotrebii, ne brini, ja sam fino čeljade.![]()

To meni pevaš, aaaw, sad si me postideoJooooj, pa Gansi sviraju You Could Be Mine na ovoj turneji

Sa tim ces rasterati i nepostene...nije humanoJe l' mi se samo čini ili sam rasterala ove poštene ljude Micom Trofrtaljkom![]()
Pa i ja pecanjem.Je l' mi se samo čini ili sam rasterala ove poštene ljude Micom Trofrtaljkom![]()

Evo je, biće nevolje x2Zato ja za obe to radim.![]()