Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 11.721
On je baba?E, jbg, zadnje vreme došlo da ni kod babe nema dzabe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je baba?E, jbg, zadnje vreme došlo da ni kod babe nema dzabe.
To je probna verzija, poslije se naplacuje.Ti ga dade džabe.
Al' da ga primiš, to ćeš morati da platiš.![]()

Vrlo sumLjiv.SumLJiv si.![]()

Ccc, nisu ni babe što su nekad bileJesam, kurata baba.![]()
Pa nisi se pokazao u probnom krugu, niko ti ne bi platio da ga primi od tebe. Savet jel.To je probna verzija, poslije se naplacuje.![]()

Pa zato se zove probni period.Ako ga primis i svidi se, poslije placas.Pa nisi se pokazao u probnom krugu, niko ti ne bi platio da ga primi od tebe. Savet jel.![]()

To je probna verzija, poslije se naplacuje.![]()
Kontam da si kratak. Mislim u debelom si. Minusu.Pa zato se zove probni period.Ako ga primis i svidi se, poslije placas.
Msm savjet.

A, neki popust za grupu?Pa zato se zove probni period.Ako ga primis i svidi se, poslije placas.
Msm savjet.
Pa koje milionce na mom bankovnom racunu mi me bas poguralo.I onda zbogom zohari.Kontam da si kratak. Mislim u debelom si. Minusu.![]()
![]()

Grupno primanje? SavetaA, neki popust za grupu?

Cast svakome, popust nikome.A, neki popust za grupu?
Svašta kriju ispod keceljeCcc, nisu ni babe što su nekad bile
Pa medju domacim brazilcima ima grupno primanje u krugu porodice.Grupno primanje? Saveta![]()
Sa tim stavom nikad nećeš stav... dati savetCast svakome, popust nikome.![]()
Само да није секирчеSvašta kriju ispod kecelje![]()

Dobro.Sa tim stavom nikad nećeš stav... dati savet
Nisu plele džabe one nakurnjake, vidiš, sad mi pade to na pamet.Svašta kriju ispod kecelje![]()

Ne bi on da stavi nego da primi vidiš. Pare na račun.Sa tim stavom nikad nećeš stav... dati savet
Znale su one šta rade, prodavale svoj ručni radNisu plele džabe one nakurnjake, vidiš, sad mi pade to na pamet.![]()