Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.977
Pricati javno o svom seksualnom zivotu
Da li pricate javno o svom seksualno zivotu ? Koja je svrha toga ?
Evo sta su rekle neke javne licnosti !
Maju da u jednom momentu pita svoje koleginice da li su ispunile sve seksualne fantazije. Nije dobila odgovor, ali je zato usledilo pitanje za nju:- Da li si ti?- Jesam.- Onda si ih imala malo - bocnuo ju je Dragoljub.- Ne, imala sam mnogo. Ne kažem da su sve ispale dobre - odgovorila je Maja.- A koja je bila loša? - stiglo je odmah pitanje ostalih voditeljki.- S petoricom - kazala je Maja i uz osmeh raširila ruke i slegla ramenima.
https://www.kurir.rs/stars/632457/maja-volk-imala-sam-grupnjak-s-pet-muskaraca
Za Nestorovica su cuo pricu, da je vodio neku polemiku u nekom restoranu sa ekipom, i da je izjavio - Kada sam ja imao seks zadnji put ? Danas je nedelja, subota, petak...pre 25.godina....Da bi posle nekoliko minuta rekao da praktikuje seks, a onda su ga pitali kako ako si zadnji put imao seks pre 25.godina, a Nestorovic je odgovorio - Praktikujem seks kada sam sam.

Da li pricate javno o svom seksualno zivotu ? Koja je svrha toga ?
Evo sta su rekle neke javne licnosti !
Maja Volk: Imala sam grupnjak s pet muškaraca!
Voditeljka priznala da je imala mnogo seksualnih fantazija i da ih je sve ispunila, a da joj se najmanje dopao grupni seksMaju da u jednom momentu pita svoje koleginice da li su ispunile sve seksualne fantazije. Nije dobila odgovor, ali je zato usledilo pitanje za nju:- Da li si ti?- Jesam.- Onda si ih imala malo - bocnuo ju je Dragoljub.- Ne, imala sam mnogo. Ne kažem da su sve ispale dobre - odgovorila je Maja.- A koja je bila loša? - stiglo je odmah pitanje ostalih voditeljki.- S petoricom - kazala je Maja i uz osmeh raširila ruke i slegla ramenima.
https://www.kurir.rs/stars/632457/maja-volk-imala-sam-grupnjak-s-pet-muskaraca
Maja Volk; "Imala sam seks sa ženom, Ava, probaj i ti!"
Za Nestorovica su cuo pricu, da je vodio neku polemiku u nekom restoranu sa ekipom, i da je izjavio - Kada sam ja imao seks zadnji put ? Danas je nedelja, subota, petak...pre 25.godina....Da bi posle nekoliko minuta rekao da praktikuje seks, a onda su ga pitali kako ako si zadnji put imao seks pre 25.godina, a Nestorovic je odgovorio - Praktikujem seks kada sam sam.