Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav crni pendrek, rec je najmocnije oruzje bilo i ostalo..
Slaba si na recima a brza na brisanju.
Sto ne koristis oruzje koje hvalis, rec, nego koristis ono dodatno?
Vise si dobrih poruka obrisala nego napisala.
..e sad, mene zanima kako bi recimo ti uspostavio red na jednoj ovakvoj platformi?
Negovao bi anarhiju ili bi je sprecavao?
Uspostavio red? Ti tisinu, nekoliko postova dnevno, nazivas uspostavljenim redom?
Ovde treba uspostaviti dijalog, razgovor, raspravu. Sukob misljenja, debatu, forum.
Na zalost,
Ti ces i dalje brisati i katanciti "pogresne stavove".

TUTU, koji ti je ovo forum po redu?
Pitam jer je meni msm deseti,. pa sam do sada nešto i naučio.. bar msm da jesam..
Baš ovo što reče Barbi lepa reč..
sa lepom reči me je i smuvala da dođem ovde... da nije nje bilo, ni mene ovdi bilo ne bi..
Moram da je branim.. ali ne samo zato što je lepa.. već što je Dama, a mi trebamo biti džentlmeni..

Kakav crni pendrek, rec je najmocnije oruzje bilo i ostalo..
S tim u vezi, lepa rec i gvozdena vrata jelte, razvaljuje...a svi smo zaboravili kako to treba da izgleda u praksi..
pa vidiš da nismo ;)
..e sad, mene zanima kako bi recimo ti uspostavio red na jednoj ovakvoj platformi?
Negovao bi anarhiju ili bi je sprecavao?
Vidi, ako imaš prijavu posta... neko se uvredio.. ok, obrišeš...
A svaki post koji će biti obrisan, odstoji malko.. bar dva sata..
Meni juče prepravili post.. u roku 15 minuta.. samo zato jer sam napisao da smo Boljarin i ja voleli istu đevojku.. - Barbaru,.
a kladim se da Barbi to nije obrisala,.. a nije ni Lorelaj..
I ko ostaje ?

Ali ćutim i trpim .. šta ću.. ,😎

Stiže mi dama.. hbg... :kpozdrav:

Poslednja izmena:
Tutu, koji ti je ovo forum po redu?
Po redu? Za red je, kako sama kaže, ona zadužena.
Pitam jer je meni msm deseti,. pa sam do sada nešto i naučio.. bar msm da jesam..
Baš ovo što reče Barbi lepa reč..
sa lepom reči me je i smuvala da dođem ovde... da nije nje bilo, ni mene ovdi bilo ne bi..
Čestitam. Nadam se da ćeš kvalitetom zameniti desetoro koji, s jakim razlogom, pišu na deset drugih foruma.
Moram da je branim.. ali ne samo zato što je lepa.. već što je Dama, a mi trebamo biti džentlmeni..
Radi šta moraš, ja ću šta želim, valjda su tako karte podeljene. Možeš trebati biti štagod, nemam problem sa tim. :ok:

Jel znaš kako se lovi kokoška? Nikako vikom, drekom, mahanjem, skakanjem, galamom, trčanjem... nećeš je stići.
Moraš izgledati lepo, pisati lepo, polaako, smireno, prijateljski, bez psovki, samo nežne reči... biti Dama.

Cenim da je pristavila vodu za pileću čorbu.

Ne ceniš dobroo.. nemaš pojma blago rečeno, ona je za mene piletina...
Po redu? Za red je, kako sama kaže, ona zadužena.
Ahamm isto mislim, a ti misliš da nije ?

Čestitam. Nadam se da ćeš kvalitetom zameniti desetoro koji, s jakim razlogom, pišu na deset drugih foruma.
U biljkama sam fobar .. a filozofiju sam studirao samo godinu dana..
A i ja se nadam.. ;)
A za forume msm da grešiš, gase se.. ubi ih Fejs, grupe stranice.. YT..
Ali ljudi često odlaze jer se zasite istog društva, istih pravila,... Istih.. istog...
Retko je svađa razlog... Odljute se,.. dan, dva..

Radi šta moraš, ja ću šta želim, valjda su tako karte podeljene. Možeš trebati biti štagod, nemam problem sa tim. :ok:
Nemam ni ja sa ničim problem,.. ovde..
I tebi svako dobro

Samo je ime Zvonkovo, vinarija nije
Od šaptača iz SU rekao bih da se tu kriju inicijali kontroverznog biz-a LČ :]

Nego, pomenuste dr. forume... krsta je bila i ostala mejnstrim... elem, forum na kojem sam jedno vreme visio, a ni sam ne znam kojim povodom i kojom prilikom sam se našao tu, više ne postoji, totalni underground, "jajinacki kicosi" pod upravom istoimenog punk bend-a, članovi foruma su bili oni i publika, totalna anarhija, cenzura 0%, sve dozvoljeno, apsolutno! I da vam kažem, nije bilo loše, dobra priča... tema "šta trenutno slušate" imala je oko 30 stranica i svaki post je bila jedna te ista pjesma, ni jedna druga, u to ime ide sada:

Poslednja izmena:
Dobro jutro 🙂
Daa i kod pristupa slobodi ima dve staze.
Jedna je: Dozvoljeno je sve što nije zabranjeno..
i Zabranjeno je sve što nije dozvoljeno..

I još da nabacim koju izliku zašto treba biti fin (prema damama).

Dve preda mnom staze stoje:
Jedna s cvećem, druga s trnjem;
Gvozdene su noge moje -
Idem trnju da se vrnem.

Ja ustupam cveća staze
Kojima je noga meka;
Nek' po cveću žene gaze,
A trnje je za čoveka!
(Đura)

Dama je neodredjen atribut, nisu sve dame iste...
Kosovka djevojka, dama, najpre daje vodu npr.
Ljisovka djevojka, dama, daje...
Noćna dama...
Dama, herc, pik, karo, tref...
Itd.

Ja sam već izabrao svoju, tako da...
Da krenemo od Kosovke devojke ? Može ?
Ko ju je prvi naslikao itd..
Inače sam na filozofskom studirao Istoriju umetnosti (paralelno sa ETF.om u BG.u ;) )

Bez gugla ne bih znao odg... sramota ili ne... ako je neko prvi, onda ima i drugi, treći... ? Inače, žalosno je to, što se stvaraoca tiče, da im često ime ne znamo, a djelo znamo, kao recimo za mnoge znane pjesme napisane...
Seobu Srba znam, Paja, nije patak, ali nije ni pitanje bilo... mnogi dobri drugovi su mi živili u toj ulici, pa sam upamtio...
S moje strane odjava, kasni sati, i jedna slika od danas...

IMG_5183.jpg

Poslednja izmena:
Ček, da naučiš još nešto.
Seoba srba je prvo ponuđena Urošu Prediću.
Tražio je dve hiljade forinti (pod Austrougarskom smo bili ) i godinu dana rok..
pa je nakon toga patrijarh ponudio Paji ( nije odgovarao - rok ) koji je obećao da će biti gotova za 6 meseci i cena upola manja.
Otac Uroša Predića je bio sveštenik u Orlovatu..
a Paje Jovanovića je otac bio fotograf u Vršcu i od oca je naučio marketing ;) .

Ček, da naučiš još nešto.
Seoba srba je prvo ponuđena Urošu Prediću.
Tražio je dve hiljade forinti (pod Austrougarskom smo bili ) i godinu dana rok..
pa je nakon toga patrijarh ponudio Paji ( nije odgovarao - rok ) koji je obećao da će biti gotova za 6 meseci i cena upola manja.
Otac Uroša Predića je bio sveštenik u Orlovatu..
a Paje Jovanovića je otac bio fotograf u Vršcu i od oca je naučio marketing ;) .
Naučen.

Slaba si na recima a brza na brisanju.
Sto ne koristis oruzje koje hvalis, rec, nego koristis ono dodatno?
Vise si dobrih poruka obrisala nego napisala.

Uspostavio red? Ti tisinu, nekoliko postova dnevno, nazivas uspostavljenim redom?
Ovde treba uspostaviti dijalog, razgovor, raspravu. Sukob misljenja, debatu, forum.
Na zalost,
Ti ces i dalje brisati i katanciti "pogresne stavove".
..moguce...mada, nisam slaba na recima, prosto nisam brbljiva..
Volim da citam (slusam) ljude i pisem (govorim) samo kad imam sta da kazem...
Priroda mi je takva...:lol:
Sto se brisanja i kaznjavanja tice..ubedljivo sam na poslednjem mestu po broju obrisanih
ili kaznjavanih poruka...tako da, pricas price radi, napamet a ja pojma nemam zasto..:)..volis me, mozda zato...:malav:

Neko ti je vec rekao (Plant) razlog zasto su forumi slabije poseceni poslednjih godina..fejs, insta, tik tok..
Mladja generacija preuzima kormilo...stavovi su im kuku i lele pa i kad dodju na forum, lupetaju za medalju..

Ne ceniš dobroo.. nemaš pojma blago rečeno, ona je za mene piletina...

Ahamm isto mislim, a ti misliš da nije ?

U biljkama sam fobar .. a filozofiju sam studirao samo godinu dana..
A i ja se nadam.. ;)
A za forume msm da grešiš, gase se.. ubi ih Fejs, grupe stranice.. YT..
Ali ljudi često odlaze jer se zasite istog društva, istih pravila,... Istih.. istog...
Retko je svađa razlog... Odljute se,.. dan, dva..

Nemam ni ja sa ničim problem,.. ovde..
I tebi svako dobro
..na svetu biljaka smo se bas lepo druzili...:D
Bila sam mod tamo, formirala taj forum i sad je to lepo mesto za predah od ovih silnih debata i diskusija..:lol:

Oboje znamo,
a postoji trag jer je moguće pristupiti obrisanim porukama,
da si brisala poruke koje se ne kose sa pravilnikom.

Osim ako ti imaš neki pravilnik različit od pravilnika foruma krstarice.

U tom slučaju korisno bi bilo da ponudiš taj svoj pravilnik na čitanje, javno, pinovano.

Napisala si da ne cenzurišeš ispravne stavove.
Ko te je i zašto ovlastio da tako postupaš?

Poslednja izmena:
Oboje znamo,
a postoji trag jer je moguće pristupiti obrisanim porukama,
da si brisala poruke koje se ne kose sa pravilnikom.

Osim ako ti imaš neki pravilnik različit od pravilnika foruma krstarice.
Slabo ti to znaš.
Postoji forum - (nevidljivi) Anderground u koji odlaze sve obrisane poruke.. odatle možeš da premestiš poruku, da je vratiš nazad u javnost.. a možeš ida je sasvim obrišeš.

Negoo, stvarno si bacio oko na Barbi, ne možeš bez nje ?
Ih šta ti je ljubav... ccc

Slabo ti to znaš.
Postoji forum - (nevidljivi) Anderground u koji odlaze sve obrisane poruke.. odatle možeš da premestiš poruku, da je vratiš nazad u javnost.. a možeš ida je sasvim obrišeš.

Negoo, stvarno si bacio oko na Barbi, ne možeš bez nje ?
Ne mogu sa njom. :(
Ih šta ti je ljubav... ccc
Uspori malo, jer i tebe može moderator, ničim izazvan, kao i druge sagovornike javno na temi nazvati pijancem.

Back