Izvini Barbara, nisam prozvana, ali reći ću.
Ovo je bilo prijatno mesto i osim sitnih čarki nije bilo svinjarija,
sve dok se nije pojavio Ilke sa gadnim uvredama, klozetarskim rečnikom i
slikovitim prilozima gowana koja se puše, upućenim forumašima,
uz bahate pretnje da mu ne može niko ništa, da je on glavni i uvek igra na jedan gol!
I tebe je vređao, sama znaš-
Hakim je samo pokušavao da ga zaustavi.
Poslednji Ilketov prilog od sinoć su uobičajene uvrede uz sliku zasrrrranog klozeta čučavca,
kakvi postoje valjda još samo u njegovom kraju?
Bilo bi dobro da ponovo postaviš sve te postove i svima će biti jasno o čemu se radi.
A glavno pitanje postavi Ilketu - šta će Ilke na ovoj temi?
Zar nema drugo mesto da isprazni kloaku?
Flaj, jedina ovde zasluzujes odgovor.
Kao prvo, hvala ti na komplimentu da je ovo bilo mirno mesto, drago mi je sto si takav utisak stekla
jer je to pokazatelj da su modovi ovde uvek dobro odradjivali svoj posao..a veruj mi na rec, ovde je bilo mnogo vecih, kako ti kazes, svinjarija
i da nije gumica radila ili, kako to neko figurativno voli da kaze, da je baba sera zakazala, ti bi stekla mnogo drugaciji utisak..
Kao drugo, zaboravljate svi zajedno da je ovo forum i da ovde ima pravo da pise bukvalno ko hoce, pa bio on zatvorenik
koji kucka iz zatvora ili ludak iz ludnice koji ne zna sta ce sa sobom...dakle, ovo je FORUM a modovi nisu ucitelji, uciteljice,
sudije, sudinice, niti lekari i lekarke..Modovi su ovde dobrovoljci koji, kao i ti, vise vole lepu rec bez ikakvih vredjanja i gluposti
koje nekog povredjuju..borimo se da uvek bude fina i mirna atmosfera.
Kao trece..kao sto je nemoguce promeniti Hakima tako je nemoguce promeniti i Ilketa, ristoba ili bilo koga drugog.
Moderatori mogu samo da apeluju i da brisanjem pokusaju da prekinu ljude koji se medjusobno vredjaju...licno, uvek sam bila protiv banovanja
i od tog svog misljenja i da hocu, ne mogu da odustanem..
Zato vas sve zajedno molim da prekinete sa prozivkama jer ce problemi oko ovog pitanja ionako jednog dana biti iza nas
a mozda ce nam biti i smesno..
- - - - - - - - - -
@hakim bej
Mene niko ne zastupa i ako nisi primetio Ilke se sali...na svoj iscasen nacin ali se sali..