Steinadler
Poznat
- Poruka
- 9.944
Jedna od bolji'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ukinula taj youtube na forumu...![]()
naklon...Monolog je kristalizacija trenutne emocije.
Emociju je banalno opisati jednom recju. Ne samo banalno, nego i nedovoljno precizno.
Kada se emocija spusti na papir, nastaje monolog.
Napisan tekst je nase ogledalo.
Taj tekst nekad nudi objasnjenja, a nekad samo zapis trenutka, razglednicu jednog vremena, dana, razmisljanja.
Forum uzme samo onoliko koliko hoces da das. Isto kao zivot.
Ja neb'
Možda si u pravu...danas sam hteo da se bijem sa nekim likom...trubio je dugo ispred zgrade, valjda ga neko blokirao kolima...rekoh to seljoo konju majmune...on meni aj siđi pčko..rekoh oćeš da siđem? sačekaj me...moji me zaustavili...posle se odvezao i pokazivao mi srednji prst...nemam pojma...
Kako se vratiti na staro?
Kada bi se, na primer, desio nekakav puč, možda opamećivanje, ili kakva druga velika promena, kako biste uredili mesto koje volimo, na koje rado dolazimo?
Uđeš u kafanu od koje je vlasnik digao ruke, a draga kafana, ne bi sigurno mazno escajg i piksle, nego bi je podigao do funkcionalnosti.
Kako to uraditi?
Pa moze i tako.
Kafana u koju rado odlazim, u kojoj pijan pisem pesme nije vlasnistvo nominalnog vlasnika, to je bre MOJA kafana.
Treba vratiti karirane stoljnjake i aluminijumske piksle, i sacuvati boemsko cose za privilegovane u koje samo kulturni konobari dolaze.
Dobra kafana ne trosi vreme nego proizvodi vreme. Majdan dobrih misli. Tako stvoreni svet je stvaran a beskrajan.