Pričamo, dakle postojimo!

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidiš, nije isključivo to da je Suzuki Prdajzen ženomrzac. Ima predispozicije da to bude...
Ženomrzci mazohizam pripisuju ženama, a ne vide svoj suptilni mazohizam koji kompenzuju nekim oblicima sadizma. Može se reći da je mržnja prema ženama jedan od oblika.
Recimo, Suzuki smatra da je čovjek rob volje koja teži da susretne zadovoljstvo ili izbjegne bol. Pa zašto onda živi? Voli da bude tlačen? Mazohizam?
Mržnja prema ženama mu je izduvni ventil? Možda će se osjećati muževnijim ako kažem da je to sadizam.

ne tvrdim i nije bitno ko je autor,mislio sam na boju magije koja je žensko (valjda) koja je postavila to i vrv svršila čim je pročitala

zašto sam glup i bez mašte na kapiram? kakve ima veze mašta sa ovim
a ti si vrv musko :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa vidiš, nije isključivo to da je Suzuki Prdajzen ženomrzac. Ima predispozicije da to bude...
Ženomrzci mazohizam pripisuju ženama, a ne vide svoj suptilni mazohizam koji kompenzuju nekim oblicima sadizma. Može se reći da je mržnja prema ženama jedan od oblika.
Recimo, Suzuki smatra da je čovjek rob volje koja teži da susretne zadovoljstvo ili izbjegne bol. Pa zašto onda živi? Voli da bude tlačen? Mazohizam?
Mržnja prema ženama mu je izduvni ventil? Možda će se osjećati muževnijim ako kažem da je to sadizam.
tvoja zena te sigurno smatra jako zanimljivim :zcepanje:

teo si da kažeš isključeno tupko
nisam ženomrzac ne znam odakle ti to
ne smatram nego znam,to je činjenica,svi smo
objasnio sam ti zašto živim,pretpostavljam da troluješ i pokušavaš da provociraš,neće ti uspeti

a ti si vrv musko
pito sam te nešto

dutjqo, nisam zainteresovan za tvoje fantazije

koji dutjko? ja znam da samo tebe vikaju dutjko, a i odazivas se. :lol:

- - - - - - - - - -

To sam Suzukiju napisao, njegov pol je upitan.
Tebi sve vjerujem... a iskusna? :per:

nisam..zato sam na 4umu, trazim iskusnog da me poduci. :rumenka: jos takvog nisam nasla, mozda si upravo ti taj iskusni. :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back