Pričamo, dakle postojimo!

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nisi mi verovao kad sam tvrdila da nemam. 😊

A imam naravno, ali malo i to uspešno poništavam.
Ko sam ja da budem sujetna.
Uf ne sećam se, moguće da ti nisam verovao
Ja pokušavam da imam što manje predrasuda i da budem što manje sujetan.
Ovde i nekako uspevam da suzbijem, recimo nekad (ne ovde) na nekoj temi počnem cinično da pišem na nečiji post, pa obrišem, jedino ako baš neko pretera.
Uglavnom tražim dobro u čoveku.
Najviše mi nije jasno npr tema "" "" "" "" tu se ne slažemo i onda gledanje preko snajpera.
Bila jedna korisnica mod na istoriji, bilo sve super i dođe tema na sasvim drugom pdf gde se nismo slagali. Dobijao sam poruke tipa da sam nejbednija beda i kako sam mogao da pišem tako nešto jer ona tobože bila uvek fer prema meni na pdf na kom je moderisala. Bio sam u čudu pravo da ti kažem

SuperNata! Možeee...

giphy.gif

😆

Uf ne sećam se, moguće da ti nisam verovao
Ja pokušavam da imam što manje predrasuda i da budem što manje sujetan.
Ovde i nekako uspevam da suzbijem, recimo nekad (ne ovde) na nekoj temi počnem cinično da pišem na nečiji post, pa obrišem, jedino ako baš neko pretera.
Uglavnom tražim dobro u čoveku.
Najviše mi nije jasno npr tema "" "" "" "" tu se ne slažemo i onda gledanje preko snajpera.
Bila jedna korisnica mod na istoriji, bilo sve super i dođe tema na sasvim drugom pdf gde se nismo slagali. Dobijao sam poruke tipa da sam nejbednija beda i kako sam mogao da pišem tako nešto jer ona tobože bila uvek fer prema meni na pdf na kom je moderisala. Bio sam u čudu pravo da ti kažem

Ja nisam ni u reali sujetna niti nedajbože nadmena ni prema kome. Niti umem da budem vulgarna. Ponekad ljubazno drska. 😁

A ovde tek nema svrhe da me nešto pogađa da bi odgovorila ili se osetila povređeno. Nekad sam bolje raspoložena, nekad nisam pa mračim. Ali u suštini zaista me ne dotiče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back