Pričamo, dakle postojimo!

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-20181126-WA0003.jpg

Evo

Niko ovde nikoga ne tera..ljudi su razdrazljivi, posvadjaju se izmedju sebe, nekima se ne pise, neki bi pisali ali ne znaju sta, prazni u dusi divljaju kako po kuci
tako i po ulici, vecini se cuti, uvuko se ljudima neki nemir u svakodnevicu, losa su vremena, cesto pada neka sitna dosadna kisa, uskoro ce sneg, leto je daleko...:lol:
Ni muzika nije sto je nekad bila...

Koliko javno napisanih neistina na malo prostora... Da, da, sneg je kriv, jasno ko dan. :roll:

- - - - - - - - - -

..i otkud bi neko znao gde je Boljarin ili bilo ko drugi koga znamo sa foruma a sad ga ne vidjamo..mozda su svi tu, mozda su otplovili, nasli mirnu luku, uzivaju...zar to nije cilj?
Nije, naravno.
Kome je cilj da otplove i nađu mirnu luku? :eek:
Interes svake krstarice je da dugo plovi, a ne da baci sidro i istovari tovar u "mirnu luku".

Poslednja izmena:
Popularnost se ovdje lako očituje. I zašto bi nekome bilo posebno stalo do nje? Tim prije što je ovo samo uzgredno svratište. Svak ga koristi kako mu odgovara. Neko s dobrom a neko i s lošim namjerama. Neko s ukusom i smislom za lijepo da u malo riječi kaže mnogo, a neko s odoka vidnim odsustvom toga kilometarskim pisanjem da ne kaže ama baš ništa.

Ja sam, recimo, primijetio da nema Aizen-a. I baš me interesuje šta je sa njim. I nedostaje mi. Jer sam se bio navikao na njegove opaske.

dete mi uci romanticare, pa se podsetih prelepe poezije laze kostica..
evo i za vas, za dobro jutro:

Srce moje samohrano,
ko te dozva u moj dom?
neumorna pletisanko,
što pletivo pleteš tanko
među javom i međ snom.

Srce moje, srce ludo,
šta ti misliš s pletivom?
k’o pletilja ona stara,
dan što plete, noć opara,
među javom i međ snom.

Srce moje, srce kivno,