Naravno Beže,s tim da su njemačke tekovine i naše-gastarbajterske...Merđa,zahar torta,rafaelo ,bavarsko točeno i sl.
Mada mi gledamo bar bure futoškog,manufakturnog lagera...Kad nema češkog ili "bar"slovačkog...Naše dunjevače,
vilijamovke i kajsijevače ihaj bolje i od čivasa,a sarme,bele ćorbe i pečenja su kraljevskih ukusa i mirisa...Vina imamo
da se rastočiš od lepote bukea i ukusa...Meni su naši rozei bolji od talijanskih,mada priznajem da su njihova mlada bela vina pitkija,
ali opaka! Našeg belog moš i tri litre da ne osetiš...Sremački,narafski...(čaše po astalu ,al nasprat!)...
E sad..."Bolovanje" od zapadnjačkih firmiranih stvari je budalasto dakako...Valja od toga probirati šta nam odgovara zaista...
Pomenuta cola je svuda ista jer se koristi sirup iz buradi koja stiže preko bare,samo voda i gaziranje su drukčiji...
Meni to piće ne prija i dobra je samo da sakrije alkohol vozačima...

Inače,viđam pune izloge falsifikovanih firmiranih patika najki,ribok i sl...Sve to iz Turske,Koreje,Kine i to za ovakva tržišta...
I obuća koja je kobajagi iz Italije,nije videlo Apeninsko poluostrvo,ali pomenute zemlje naravno! A par je i dvesto-tristo evrića!

Andrej,kažu ,da kontroliše taj uvoz...Uvoz imitacija falsifikata!