Pričamo, dakle postojimo

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam bio mali ,volele tete da me ljube...Nisam dao!Otimao se! Isti je I moj unuk Lazar!
Ja mu kažem da devojčice pusti da ga poljube kad hoće,a on klima glavom!
(Mene uvek poljubi kad odlazi!A I baku,naravno...A dušama se zagrlimo...;))

Poslednja izmena:
DDan kuleru, Ljubljenje je dobra tradicija koja izrazava privrzenost, mada nekad odaje neiskrenost,
pa smeta, sto je dobra osobina, jer lakse definise odnose nego ugladjenost ili robusnost.
Znaci postoji dobar razlog za ljubljenje pored mana koje postoje.

Ako mislis da je poljubac nesto jednostavno grdno se varas..On je u 90% slucajeva trigger za dalje, jer bez poljupca nema iskazivanja ljubavi.
Bez njega nema vo
djenja ljubavi. Bez njega nema ni lazi, ni prevare, ni izdaje, ni licemerstva. Tamo gde prestaju reci, pocinje poljubac.
Bar za mene....Posle pogleda i reci, pocinje poljubac i onda sve drugo sto sledi..:D

Ima jedan lep tekst o poljupcima davno napisan na netu gde izmedju ostalog kaze:

"Postoji:
Poljubac za laku noć.
Poljubac za dobro jutro.
Poljubac kojim biste nekom zatvorili usne, jer ne možete više da podnesete da slušate gluposti.:lol:
Poljubac kojim biste nekog zaveli.
Kojim biste nekom skinuli mrvicu sa usta.
Kojim biste došli do novca.
Kojim biste iskazali prezir i, napokon, mržnju.
Poljubac kojim biste nekog pozdravili.
Oprostili se.
I ponovo pozdravili."

Dobar dan uz poljubac....:cmok2: prijateljski uz lepe zelje

Ako mislis da je poljubac nesto jednostavno grdno se varas..On je u 90% slucajeva trigger za dalje, jer bez poljupca nema iskazivanja ljubavi.
Bez njega nema vo
djenja ljubavi. Bez njega nema ni lazi, ni prevare, ni izdaje, ni licemerstva. Tamo gde prestaju reci, pocinje poljubac.
Bar za mene....Posle pogleda i reci, pocinje poljubac i onda sve drugo sto sledi..:D

Ima jedan lep tekst o poljupcima davno napisan na netu gde izmedju ostalog kaze:

"Postoji:
Poljubac za laku noć.
Poljubac za dobro jutro.
Poljubac kojim biste nekom zatvorili usne, jer ne možete više da podnesete da slušate gluposti.:lol:
Poljubac kojim biste nekog zaveli.
Kojim biste nekom skinuli mrvicu sa usta.
Kojim biste došli do novca.
Kojim biste iskazali prezir i, napokon, mržnju.
Poljubac kojim biste nekog pozdravili.
Oprostili se.
I ponovo pozdravili."

Dobar dan uz poljubac....:cmok2: prijateljski uz lepe zelje

A, gde je onaj poljubac po celom telu ? ... m? .... :manikir:

To ti je onaj posle zavodjenja ...:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back