Pričamo, dakle postojimo

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pitaj me. :zkez:

nego, jel zna neko neki jednostavan photo menager...ocu da sredim slike ne kompu, tako sto hocu da im smanjim dimenzije i poslajem ih. e sad ja nista ne razumem onaj acdsee....ima tamo prema orijentaciji da se sortiraju slike i ja to uradila, medjutim samo je iz jednog foldera 3 slike stavio vertikalno kako treba da stoje. ostale su ostale horizontalno. a ja treba slike da sortiram na vertikalne i horizontalne, jer ako smanjim npr. vertikalne kao i horizontalne deformisace se. znaci nikakva obrada...samo da ih lepo sortira na vertikalne i horizontalne i onda da ih smanjim, posle ih lepo zipujem, stavim pass i poslajem gde treba.

- - - - - - - - - -

a i blokira mi acdsee :roll:

- - - - - - - - - -

i nemoj neko da mi kaze adobe lightroom, ne treba mi to cudo samo najjednoistavnije operacija sortiranja prema orijentaciji. :evil:

kad idete po ruskim sajtovima dobijete i temu bembi :lol:

bembi-1.jpg

ako mi neko hakne npr. mejl za predskazanja, nista drugo nece naci u mejlu.

- - - - - - - - - -

posot je yahoo onomad smarao sa brojevima telefona i trebalo je to zaobilaziti (ne znam dal jos smaraju, moram da vidim he he) nije ostalo puno izbora...i slucajno naletim da posotji i ruski mejl...pa aj i tamo da se zabelezim. :lol:

- - - - - - - - - -

sad ce rusi da spijuniraju gde ja to idem...dosta su me spijunirali ameri. :lol:

- - - - - - - - - -

i sve to stoji u svescici...kad umrem da ostavim u amanet svescicu. :lol:

ako mi neko hakne npr. mejl za predskazanja, nista drugo nece naci u mejlu.

- - - - - - - - - -

posot je yahoo onomad smarao sa brojevima telefona i trebalo je to zaobilaziti (ne znam dal jos smaraju, moram da vidim he he) nije ostalo puno izbora...i slucajno naletim da posotji i ruski mejl...pa aj i tamo da se zabelezim. :lol:

- - - - - - - - - -

sad ce rusi da spijuniraju gde ja to idem...dosta su me spijunirali ameri. :lol:

- - - - - - - - - -

i sve to stoji u svescici...kad umrem da ostavim u amanet svescicu. :lol:
Gde mi traže brojeve telefona-ja nalupam neki bez veze...:zblesav:
Ybg,nek proveravaju...:manikir:
Zove neki žemski glas i pita je li to firma ta i ta...
"Jeste..."
"Je li koristite Kosmodisk ili magnete?"
"Ne"
"Koliko imate godina"
"A jeste li vi noćas imali intimne odnose s vašim...?"
"**************************************************! ! !"
:manikir:

Gde mi traže brojeve telefona-ja nalupam neki bez veze...:zblesav:
Ybg,nek proveravaju...:manikir:
Zove neki žemski glas i pita je li to firma ta i ta...
"Jeste..."
"Je li koristite Kosmodisk ili magnete?"
"Ne"
"Koliko imate godina"
"A jeste li vi noćas imali intimne odnose s vašim...?"
"**************************************************! ! !"
:manikir:

da, ali....davanjem broja fona stitis svoj nalog, jer ako neko oce da te hakne mora da dobije kod na tvoj fon, koji s eukuca da bi pristupio nalogu. sad, mozda mogu i bez toga....ja imam i neke pripejd brojeve, pa ako mi nesto ba streba njih koristim. kod nas se pripejd jos uvek kupuje anonimno.

Khm !!!

Stvari stoje vako:

Na Fotki br 1. U bkgraundu je ambijent kretenski (umetničko izražavanje), a uz kukuruz i badjak nema suvih šljiva, a ni oraja

Na F br2. glavna primedba je kao da je lomača spremna za nekog sa suđenja inkvizije ili šteta tolkog drva brez pragnjeta

Na F br 3. nema manjka već viška, a to je neka grančica neprirodne tuje za naša divlja Balkanska osećanja

~~~
Jesam li se potrudijo ?

:zelenko2:
Kritički osvrt
by Mystic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back