Pricamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguće.

Ima li značaja sanjanje umrlih? Taj vid komunikacije, ali sasvim prijatne?

ja vec nekoliko meseci srecem ljude u mimohodu koji nenormalno lice na mnoge umrle koje sam poznavao...

ne... ovo je nesto sasvim deseto, zasto pitam jer sam deo opisao u jednom snu greskom na tinejdzerima :lol: pa mozda i pretocim pricu u blog ili veliki post o mrtvoj zeni koja misli da je ziva.... nesto u tom smislu... videcu ako apsint bude dobar mozda i naskrabam... nes mi se bas pise....

ja vec nekoliko meseci srecem ljude u mimohodu koji nenormalno lice na mnoge umrle koje sam poznavao...

ne... ovo je nesto sasvim deseto, zasto pitam jer sam deo opisao u jednom snu greskom na tinejdzerima :lol: pa mozda i pretocim pricu u blog ili veliki post o mrtvoj zeni koja misli da je ziva.... nesto u tom smislu... videcu ako apsint bude dobar mozda i naskrabam... nes mi se bas pise....

Ovo zvuči zanimljivo.

Sećaš se one moje priče o čoveku koji je trčao, tj. mislio da trči ... ?
Priča je nastala pod utiskom sna, ali i zato što me je jedan lik sa sahrane na kojoj sam bila strahovito podsetio na pokojnog ujaka.
Jok apsint, samo prirodni "ventili" ... među koje spadaju i snovi.

Ovo zvuči zanimljivo.

Sećaš se one moje priče o čoveku koji je trčao, tj. mislio da trči ... ?
Priča je nastala pod utiskom sna, ali i zato što me je jedan lik sa sahrane na kojoj sam bila strahovito podsetio na pokojnog ujaka.
Jok apsint, samo prirodni "ventili" ... među koje spadaju i snovi.

absint da budem precizan ... ne sanjam jer zaspim uvek umoran ko pas i spavam jako malo ali simbologija mnogih stvari koje se ponekad jave itekako ukazuje na zlo koje se oko mene vrti. neces verovati nas najbolji beli mag mi je pre jedno pa mesec dana u neformalnom razgovoru kroz salu pitao da li sam okruzen nekim osobama jer oseca nekontrolisani demonizam koji jedva suzbijam... i malo po malo dodjosmo do uzroka... neverovatno koliko obican san moze da coveku otvori oci u mnogim stvarima. ali da bi se to desilo mora se spavati hbg al ja sam ko pokojni pazolini ako se secas scene u dekameronu kad jede sa fratrima i namah dobije ideju i ko spidi gonzales izede sve i pope se na skelu da zavrsi zapoceto oslikavanje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back