čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o5 se šunjaju u žuraje-bez menea i nemam crveni kaputitj..samo djemper
večeee...neko reče![]()
ša je pa tebi sad......pa ja te vooooleeeeeeeeeeem bve.............i Tibija volem
.......za tatka nisam sigurna još
![]()
ma nemam ni ja crveni...nema veze bre.....vala mi samo on fali
ionako se skine......![]()
Pa i ja tebe volem , ( budalo mala )! setio sam se kako smo se zezali sa pesmama ( ti si dosla na kraju )
![]()
pa da, samo mene vise ne volis![]()
Pa i ja tebe volem , ( budalo mala )! setio sam se kako smo se zezali sa pesmama ( ti si dosla na kraju )
![]()
Tebi sam se na ljubav zakleo jos pre nego si otisla za Bosnu ...ali si se ti tamo zaljubila i zaboravila na nas !![]()
eh, moja ti...cap ti je ki vaška..skakutje sa dlačke na dlečku...i boooouuuuli njega što su dlačke druge boje![]()
idi bre Tol....zagrcnu se![]()
eh, moja ti...cap ti je ki vaška..skakutje sa dlačke na dlečku...i boooouuuuli njega što su dlačke druge boje![]()
pff, pa ja sam bre zaljubljive prirode
al vas ne mogu zaboraviti sve i da hocu..![]()
a nije da nekad ne bih htela..![]()
nesam mislela na TU vašku..iju alaj si brezobraznaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ko je nas poznavao.....
ama sve nas voli.....i s ovu nogu sve postizava....da ne veruješ![]()
ama sve nas voli.....i s ovu nogu sve postizava....da ne veruješ![]()
tol opet imas neke dezinformacijevas voli..mene jok..kanda sam ki kopriva...zortira od kada je vas vid'o...ebote ŠTA ste mu uradile?...a e koto možda bajala...ali Ljiška ti?..ne razumem da imaš urokljice oči
![]()
Nemo mi dirate druga Capa, to je dusa od coveka
A sada...mic, mic, mic...
Dusica mi u nosu ( sto rece ona snajka u " Otpisanima " )Nemo mi dirate druga Capa, to je dusa od coveka
A sada...mic, mic, mic...