Pricamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno je sponzoruša krokodilka,kupio joj tašnu od krokodilske kože :mrgreen:

:lol:

Mislim da se spremaju da rade nešto bezobrazno.

Kroke i aligatori su retke vrste životinja s kojima ne bih volela da se sretnem u prirodi.:think:
Ima jedan film koji je na mene ostavio mučan utisak ... Samo da se setim kako se zove ...

ne bih ni ja volela da ih sretnem oci u oci, ali oni su meni lepi na neki uvrnut nacin tj. mozda je to uvrnuto, ali je tako.

Al stvarno su macke i njihovi rodjaci divne zivotinje...a labudovi su mi oduvek bili prelepi...stalno ih crtam :)
pa kako da ti ne znam ukus, vidis da pomno pratim tvoj lik i delo...:zcepanje:...:lol: :zag:
Mačke su fantastične-ko mašinerije...
Labudovi su dosadni na pecanju-dolaze da im se nešto da za manđu i samo ih to interesuje-ljude baš i ne vole...Ljude niko od
životinja ne voli stvarno-svi se plaše čoveka-nemam pojma zaštoooo...:mrgreen:

Mačke su fantastične-ko mašinerije...
Labudovi su dosadni na pecanju-dolaze da im se nešto da za manđu i samo ih to interesuje-ljude baš i ne vole...Ljude niko od
životinja ne voli stvarno-svi se plaše čoveka-nemam pojma zaštoooo...:mrgreen:

Pa nahrani te labudove...za mene, please...:D...kod mene ih vise nema, oterali ih...:(
A stalno sam isla da ih gledam...
Mene vole macke i psi, cak i ptice...desavalo mi se da vrapci mi slecu na glavu...:lol:

Pa nahrani te labudove...za mene, please...:D...kod mene ih vise nema, oterali ih...:(
A stalno sam isla da ih gledam...
Mene vole macke i psi, cak i ptice...desavalo mi se da vrapci mi slecu na glavu...:lol:
Dolaze mi tamo na obalu ne samo ti klošari-labudovi,nego i Gavra,Rodac,Srna,Vodomar,a o Kormoranima
da ne pričam...:mrgreen:
Kormorane i labudane hranim suvarcima,s Gavrom samo popričam ponekad (zna da kaže gruaaaa! i njente anci...),srna se
napije vode,a Rodac i Vodomar dobiju po kojeg kedera...
S Rodcem i Gavrom se kako tako i družim-s ostalima jok!
O gavri imam i priču,mislim i u Covijevom blogu...:D

Dolaze mi tamo na obalu ne samo ti klošari-labudovi,nego i Gavra,Rodac,Srna,Vodomar,a o Kormoranima
da ne pričam...:mrgreen:
Kormorane i labudane hranim suvarcima,s Gavrom samo popričam ponekad (zna da kaže gruaaaa! i njente anci...),srna se
napije vode,a Rodac i Vodomar dobiju po kojeg kedera...
S Rodcem i Gavrom se kako tako i družim-s ostalima jok!
O gavri imam i priču,mislim i u Covijevom blogu...:D

Pa ti si genije :D :zag:
Ici cu da potrazim pricu da procitam :D

Ovo je moja omiljena životinjica..:rumenko:..

iguana1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back