- Poruka
- 131.584
O pa sa balonima se poodavno prestala igrati, ne verujem da je još zanimaju![]()
tvoj balon se odavno ispuvao, ni ne cudi me da nisi shvatila poruku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O pa sa balonima se poodavno prestala igrati, ne verujem da je još zanimaju![]()
Ah...onda je sve u redu...takva kondenzacija je pozitivna.......samo napred...
Ljude koji su mi dragi volim da vidim nasmejane...pa se i ja smejem....sta cu ...sebicna sam![]()
![]()
![]()
i zapamti..sad si godinu dana bliza tacki da te ovo vise nece zanimati..zato uzivaj dok .. hoces
![]()
![]()
Da više tu iglicu pa da vidimo pa da vidimo to svetsko čudo
![]()
nemoj da si nestrpljiva, djelujes kao da si se mnogo pozeljela![]()
- nemoj da izbacujete ovog smajlija, on je najpotrebniji na ovoj temi.
Dok još reaguješ, Ljiljo, navali...
![]()
more bre....viš da još mrdam...eeeeeeeeee deco moja.....gde sam ja štepala, vi tek treba da naučite da fircate
ps....na ljisu organizovana predavanja![]()
Idi begaj, da valja taj bi balon sam probušio
telepatija osobo jedna bezobraznaova moja koto i tab stalno se zajedno pojavljuju na forumustalking?
![]()
pa ja te skroy razumem sestro slatka, ev ja sinoc na ljisu sve pazim sta cu reci da deci ne bude previsemore bre....viš da još mrdam...eeeeeeeeee deco moja.....gde sam ja štepala, vi tek treba da naučite da fircate
ps....na ljisu organizovana predavanja![]()
Šta li da pripremim za ručak danas, nemam ideju![]()
Idi begaj, da valja taj bi balon sam probušio
Podvarak.....kiseli kupus čorbast.....musaka....belo meso ili svinjsko, juneće sa šampinjonima i pavlakom (časkom gotovo)...krompir paprikaš...grašak....buranija na tepsiju....
Ja ne idem na taj ljis...nek su i predavanja i praksa
Ne postižem, jednostavno.
ja sam samo za fircanje, mrzi me da štepam.....![]()
Nešto u okrugloj tepsiji, asocijacija na balon, ili napuni tivice, npr...Šta li da pripremim za ručak danas, nemam ideju![]()
Ova deca sada su i proštepala, draga moja, napredno ti je to.pa ja te skroy razumem sestro slatka, ev ja sinoc na ljisu sve pazim sta cu reci da deci ne bude previse![]()
telepatija osobo jedna bezobrazna
pa ja te skroy razumem sestro slatka, ev ja sinoc na ljisu sve pazim sta cu reci da deci ne bude previse![]()