Kovač
Buduća legenda
- Poruka
 - 30.786

Za nas opuštene kojima je sve ravno-do beskonačnosti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne, najverovatnije smo svi pod sokom zbog one teme na zdravlju.![]()

Dole će ti reći lab kao profesionalac.Treba medikativno voditi računa o svom zdravlju.ne, najverovatnije smo svi pod sokom zbog one teme na zdravlju.![]()
veče ždrebence...nema potrebe da bilo ko bude u šoku...![]()

Dole će ti reći lab kao profesionalac.Treba medikativno voditi računa o svom zdravlju.
Jel tako lab?![]()

tico, kovac samo se vi konsultujte zdravstveno....![]()

polako, smišlja se pilula i za vas...![]()
 , koliko znam. 
Napokon lepa filozofska tema
Dobro vece filozofijo

a sto je lepa tema u pm.![]()

, svako se cese gde ga...svrbi
Ti je bas...oblikujes
Nije tema losa nego je numemo...razraditi, svako se cese gde ga...svrbi
![]()

polako, smišlja se pilula i za vas...![]()
 Hvala bogu te do toga nikada nije došlo, ali se i danas pitam kako bi izgledala prezentacija gela za lako i brzo postizanje orgazma. 
...ako posustaneš
sine Sunca
na tebi ce svijetlo
zaustaviti se
i opomenuti
da nije dijadema
našla pravu glavu
a Ti onda kao zmija
ako ti priliči
podvij rep
i,- u travu...
...sine Sinca...
E ovo me podseti:
pre nekoliko godina pozvoni mi komšinica na vrata i pita može li na trenutak da uđe nešto da mi pokaže. Gospođu - od tada nekih pedesetak godina - nisam dobro poznavala, samo smo se sretale u kraju i bile na "dobar dan".
Naravno, ja je pozovem u stan, sednemo, skuvam kafu ... a ona iz torbe izvadi neke prospekte i počne priču o tome kako je prosto živnula i sinula otkako uzima taj preparat koji želi da mi preporuči. Skontam da je ona neki fuckin' multilevel promoter, uzdahnem duboko i prepustim se tiradi.
Elem ... bila je reč o nekom gelu koji se nanosi na stanovita mesta radi lakog i brzog postizanja ženskog orgazma.
E sad ... kao da ni to nije bilo dovoljno neprijatno, nego mi je predložila da pozovem prijatelje pa će ona da im održi "prezentaciju".Hvala bogu te do toga nikada nije došlo, ali se i danas pitam kako bi izgledala prezentacija gela za lako i brzo postizanje orgazma.
![]()

E ovo me podseti:
pre nekoliko godina pozvoni mi komšinica na vrata i pita može li na trenutak da uđe nešto da mi pokaže. Gospođu - od tada nekih pedesetak godina - nisam dobro poznavala, samo smo se sretale u kraju i bile na "dobar dan".
Naravno, ja je pozovem u stan, sednemo, skuvam kafu ... a ona iz torbe izvadi neke prospekte i počne priču o tome kako je prosto živnula i sinula otkako uzima taj preparat koji želi da mi preporuči. Skontam da je ona neki fuckin' multilevel promoter, uzdahnem duboko i prepustim se tiradi.
Elem ... bila je reč o nekom gelu koji se nanosi na stanovita mesta radi lakog i brzog postizanja ženskog orgazma.
E sad ... kao da ni to nije bilo dovoljno neprijatno, nego mi je predložila da pozovem prijatelje pa će ona da im održi "prezentaciju".Hvala bogu te do toga nikada nije došlo, ali se i danas pitam kako bi izgledala prezentacija gela za lako i brzo postizanje orgazma.
![]()
 Joj stvarno... ja znam da kad radis prezentacije uglavnom na licu mesta pokazujes delotvornost odredjenog proizvoda, pa verujem da bi nekima bilo zanimljivo na toj prezentaciji 
E ovo me podseti:
![]()
Da si organizovala prezentaciju, danas bi i mi bili malo...prosveceniji
Sta ce nama mladima nesto tako besmisleno![]()

Hej bre Marlone, nisi skont'o fabulu: ne maže njima.![]()