Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaooo odmooor, blago se tebi :D uzivaaaj :zaljubljena:
Ja sam dobila petak slobodno, a u Becu je sledeci ponedeljak praznik tako da cu imati mini odmor 4 dana :mrgreen:

Moram da delim kolacice da ih ne bih sama pojela :rumenka:
Ma napolju je uzas... cas sunce, cas oblaci, pada kisa, ne pada kisa... ali je konstantno hladno :sad2:

Hvala Kockice :zag: i tebi zelim lep cetvorodnevni odmor :D
U istom smo gradu, a da je ponedeljak neradan vec sam i smetnula s uma, ocigledno sam se za ova dva dana vec distancirala od posla :D

Jej :D super ja sredinom Sept. idem na poslovni put, ali on ce biti kratak, tako da pre 14og i posle 16og sam tvoja :aha:
I nemam neki omiljeni kafic (ne pijem kafu :zplez:), pre sam za to da odemo jedan petak posle posla na Running Sushi! :mrgreen:

Ja sam fun Starbucks-a, sushi izbegavam iz razumljivih razloga, ali naci cemo mi vec neko resenje, mozda na kraju zavrsimo u Aidi, ili nekom Heuriger-u. Kad ima volje ima i nacina :zag:

Ja sam fun Starbucks-a, sushi izbegavam iz razumljivih razloga, ali naci cemo mi vec neko resenje, mozda na kraju zavrsimo u Aidi, ili nekom Heuriger-u. Kad ima volje ima i nacina :zag:

Ma mozeeee... :D Ja Sushi ko sushi ne volEm, ali volim taj Running Sushi jer ti nude i mnogo toga lepog... losos sa rostilja, piletinu u sosevima, povrce, hobotnicu, puding od kokosa, puding od mangoa sa prelivom od jagodeeee :zaljubljena: u Starbucksu jos nikad nisam bila, eto ideje :D

Pozdrav i od mene :D
Platila sam onaj roming :mrgreen::aha: ... morala dati i jednu bocu ...i potpuno se iznenadila da u Bg-u nema bactrima po apotekama, niti nekog drugog fabričkog proizvođača sulfometoksazol trimetoprima :confused: ...al dobro, rješila sam i to ..

Baktrima nema već dugo jer je Galenika izgubila licencu al ima onaj Trimosol,trimosul kako li se već zove od Hemofarma čini mi se. Ja imam možda
dve kutijice a nekoriste mi pa ak ti treba će ti ih pošaljem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back