Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neš energije, ne bi ni vibrator pokrenuo sa njom :hahaha1:

Tako je.
Ne znam ni zašto sam reagovao.
Nisam ti se ni obraćao,kuckao sa Borisom u vezi one tragične saobraćajne nesreće i onda dodješ ti i obraćaš se meni "naravno kad si usporen",a to me asociralo na usporenost kod ljudi koji imaju nekih fizičkih ili mentalnih problema što nije za šalu pa sam možda ishitreno reagovao jer sam se samo za čas malko unervozio,izvinjavam se.:)

Tako je.
Ne znam ni zašto sam reagovao.
Nisam ti se ni obraćao,kuckao sa Borisom u vezi one tragične saobraćajne nesreće i onda dodješ ti i obraćaš se meni "naravno kad si usporen",a to me asociralo na usporenost kod ljudi koji imaju nekih fizičkih ili mentalnih problema što nije za šalu pa sam možda ishitreno reagovao jer sam se samo za čas malko unervozio,izvinjavam se.:)
Vidiš koliko ti misli lete u crno jer uopšte nisam aludirala na ičiju bolest pa ni tvoju jer mi to nije svojstveno već sam aludirala
na tvoj bioritam, mlakost,sterilnost u izrazu i tome slično

Ep1Don.jpg

I kažem ti ja prijatelju. Opusti se uz muziku. Ko zna šta nju muči...:lol:

sad meni nesto pada na pamet. svi pricaju kako su sacuvali dete u sebi, to dodje kao neki hit. medjutim, gledajuci ljude oko sebe malo je onih koji su sacuvali to dete. svi su ogradjeni zidovima, a svi tripuju da su sacuvali dete. kolektivni trip. :roll: valjda su zaboravili sta to znaci biti dete, pa im se pricinjava.
narocito zene, valjda misle da su unikat, ako izjave tako nesto. :think:

moram negde da pljucnem misao. :mrgreen:

DEFINITIVNO si promasila temu :rtfm:...to si trebala napisati na ONOJ temi gdje su sve zene skakale na mene :sad2::sad2::sad2:!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back