Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ček prvo da se osvežim jednom sektašicom :lol:

0262-fetibox.com-nene.jpg

sad meni nesto pada na pamet. svi pricaju kako su sacuvali dete u sebi, to dodje kao neki hit. medjutim, gledajuci ljude oko sebe malo je onih koji su sacuvali to dete. svi su ogradjeni zidovima, a svi tripuju da su sacuvali dete. kolektivni trip. :roll: valjda su zaboravili sta to znaci biti dete, pa im se pricinjava.
narocito zene, valjda misle da su unikat, ako izjave tako nesto. :think:

moram negde da pljucnem misao. :mrgreen:

sad meni nesto pada na pamet. svi pricaju kako su sacuvali dete u sebi, to dodje kao neki hit. medjutim, gledajuci ljude oko sebe malo je onih koji su sacuvali to dete. svi su ogradjeni zidovima, a svi tripuju da su sacuvali dete. kolektivni trip. :roll: valjda su zaboravili sta to znaci biti dete, pa im se pricinjava.

moram negde da pljucnem misao
. :mrgreen:

Pogledaj,možda postoji tema o tome na Psihologiji.

moram negde da pljucnem misao. :mrgreen:

Kako ne razumeš, čovek jednostavno mora nečim da sam sebe uteši, to je valjda jedini prirodni, genetski, čoveku svojstven
antistres medikament.
Da nije toga, sve bi otišlo u materinu zajedno sa nama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back