Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanjce? Može?

Sam napiso finu kritiku tvog knjižvenog prvenca o forumima? Jesam. Ko je pljunuo na nju među prvima, se sećaš? Pa si reagovala. A sad ne reaguješ na ovu neotesanu džiberku i njen egocentrični manijakalni trip zapevanja za živanom? Šta je po sredi?

Jesi.
Iskreno - ne sećam se ko je pljunuo.
Ne smeta meni pljuvanje po onom što sam pisala. To ide u "rok staža", kao i pohvale.
Smeta mi spominjanje mog imena na forumu.
I, naravno, smetaju mi postovi uvredljivog sadržaja.

Jesi.
Iskreno - ne sećam se ko je pljunuo.
Ne smeta meni pljuvanje po onom što sam pisala. To ide u "rok staža", kao i pohvale.
Smeta mi spominjanje mog imena na forumu.
I, naravno, smetaju mi postovi uvredljivog sadržaja.

Ma nemoj mi reći? Pa vidis da njoj ne smetaju? :lol:

Kako beše prošli put stajalo tri dana da dobro zapamtim šta sam sve, tad ti nije smetalo?

Jao, bre ... Pa obrisala sam uvredljive postove, a ti si ih postavljao, postavljao, postavljao ...

Idem da gledam Sunđer Boba. z:mrgreen: Možda se i nasmejem.

Nisi ni za šta bolje to sam rekao i 2008. Vidiš nemam volje da ti teram penu na usta kao nekad jer ste mi se zgadili sa lažima svi redom. Štiiš debilku po ženskoj liniji ala alfa sestrinskoj. Ja bi se zabrinuo Borka. Debelo.

Ponekad, moraš da stupiš korak-dva unazad, povučeš se
uzmeš mesec dana voljno, ne radiš ništa, ne želiš da radiš nešto.

Mir iznad svega!

Spokojstvo.

Šta god želeo, nećeš dobiti uz previše napetosti.
Uzmi deset dana voljno, pa, ako ne pomogne, uzmi
deset godina voljno! Bićeš jači.
Uzmi dvadeset godina voljno, bićeš mnogo jači.
Ionako nema šta da se osvoji...

I upamti:
druga najbolja stvar na svetu je dobar noćni san;
i ono najbolje: razumna, obrazovana i kulturna priroda.
U medjuvremenu, plati račun za struju, ako možeš
i
kloni se
svađe sa ženama.

Znači da završim vrli umetniče od pera, ovde se ne radi o svadji sa ženama, već o psihopatologiji jedne korsinice koja ima pun orman naloga a treptava to toleriše baš kao i njeni nadređeni i samozadovoljno onanišu kad ona prazni splačine iz svoje gubice. Sad zašto to rade, to nek ti ona objasni na private. Meni je više muka a i ne pričam na pp osim sa finim i kulturnim ženama a ne trešom od ljudi. To bih i tebi savetovao jer si oduvek za mene bio pozitivan lik.

Amen... jel tako? :lol:

Da, znam da imam visoko čelo (cokiš me u njega), i znam da pišem mnogo priča i pesama, ali ne iz ambicije, to je, manje-više tek da se malko opustim, da se radi nešto što se voli dok živim svoj jako zanimljiv predatorski život i, ako treba, da napišem sto loših priča da bih dobio jednu dobru, jednu kojom ću osvojiti Borkino vrelo srce i moćno poprsje (ljubim ga, nežno). :heart:

Pozdrav, Karlito! Pojma nisam imao da umireš!?! z:D

.....a jel radi sankanje?
28_4_14.gif

Jedno pitanjce? Može?

Sam napiso finu kritiku tvog knjižvenog prvenca o forumima? Jesam. Ko je pljunuo na nju među prvima, se sećaš? Pa si reagovala. A sad ne reaguješ na ovu neotesanu džiberku i njen egocentrični manijakalni trip zapevanja za živanom? Šta je po sredi?

Zna se ko je većina ljudi koji danas pišu književne kritike, propali pisci.
Malo ih je kao Džunova koji će argumentovati ono što napiše.

Nemaš mooda Borki u oči da kažeš šta misliš, da je pozoveš na kafu ko čovek i popričaš sa njom nego se ovde
na forumu prepucavaš sa njom ko poslednji da ne kažem šta, idi bre skloni se više.
Pusti je više na miru, ljubav se silom ne ljubi no to tebi nikada neće da dopre do mozga

Nemaš mooda Borki u oči da kažeš šta misliš, da je pozoveš na kafu ko čovek i popričaš sa njom nego se ovde
na forumu prepucavaš sa njom ko poslednji da ne kažem šta, idi bre skloni se više.
Pusti je više na miru, ljubav se silom ne ljubi no to tebi nikada neće da dopre do mozga

A ti si imala yaynike mene da pozoveš, pa kad si popila korpu hitro otišla u Borkinu advokatsku komoru. z:p

Najzanimljivije od svega je to kako se fino slažeš sa kruskicom posle one šatro lažne međusobne pljuvačine. :znamiguje:

A za ljubav.... Ne mogu Koji da otimam od usta :bob:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back