Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto na potiljku?

P.S. Ja sam mislila da je test od onih kao na pustom ostrvu i sl., pa sam uglavnom tako eliminisala zivotinje - prema korisnosti.

Dominacija među velikim mačkama uspostavlja se kroz kontakt očima.
Onog trenutka kada krotitelj okrene leđa lavu (tigru, panteru itd), predstavlja potencijalni plen: mačka je izgubila direktan kontakt očima, i više ga ne smatra "glavnim".

Jedan naš poznati političar tako je umalo ostao bez nosa. :lol: Srećom te se nije radilo o odrasloj životinji. Čovek je držao mladunče tigra u krilu, i u sekundi je zaboravio instrukcije - da ne sme da skrene pogled.

Ja probala sa svojom (domaćom) mačkom, i iznenadila sam se: ona izbegava kontakt očima. Inače je vrlo mazna i privržena.

...i ja sam planirao na kraju da ostane krava zbog mleka i onda konj!
jer on najviše izdrži a može i da me ponese!
znači, redosledom
1- lav
2-majmun
3-ovca
4-krava
5-konj
6-JA....osto živ!!!

ti i konj zajedno. dobar je broj.

Ima logike u tom redosledu. Ko bi zadržao lava i razmišljao šta će biti kad lav ogladni: hoće li prvo nasrnuti na kravu, ovcu, konja ili nas? :lol:
Čovek razmišlja o konju kao životinji koju će iskoristiti kada se umori od pešačenja.
A prilično smo i subjektivni u odabiru, shodno našim simpatijama prema određenim životinjama.
Ja sam digla ruke od testa; nisam preživela jer se nisam odrekla nijedne. :mrgreen:

naravno, lav mi je bio pretposlednji. izasla bih sa konjem ili na njemu. :lol: malo sam se dvoumila izmedju konja i lava, ali su pobedile konjske okice.
ne znam sta bih radila da je izbor bio izmedju psa i konja.:sad2: morala bih da spasem oboje, a i sebe.

Dominacija među velikim mačkama uspostavlja se kroz kontakt očima.
Onog trenutka kada krotitelj okrene leđa lavu (tigru, panteru itd), predstavlja potencijalni plen: mačka je izgubila direktan kontakt očima, i više ga ne smatra "glavnim".

Jedan naš poznati političar tako je umalo ostao bez nosa. :lol: Srećom te se nije radilo o odrasloj životinji. Čovek je držao mladunče tigra u krilu, i u sekundi je zaboravio instrukcije - da ne sme da skrene pogled.

Ja probala sa svojom (domaćom) mačkom, i iznenadila sam se: ona izbegava kontakt očima. Inače je vrlo mazna i privržena.

Da, da i ja sam primetila da macke skrecu pogled, a ja i ne volim nesto dugo da ih gledam u oci, Dok psa bih mogla ceo dan da gledam, ali znam da me gleda uglavnom da bih mu nesto dala da jede, pa ustanem za neku hranu. Ne volim da zivotinje maltretiram prema svom ukusu i navikama, nego prema njihovom.

A za ovo o tigrovima i sl. nisam znala....

....Borka,...prošlo 23 minuta,.....a reče za 5 minuta daješ rešenje,....budi mi od reči!:rtfm:

:hahaha:

Pa resenje dato odavno!

Eh, DiviJoce, Divijoce.... :hahaha:
C,c,c,cc,c,c,c,cc,!

......štoooooooooooo,....ja navikao na konje!Volim ih i oni mene!
....ne misli se na ove,....među ljudima,....ti se ne druže sa ovakvima kakav sam ja,...

pa izasao bi sa jednom zivotinjom, a to ej na kraju ispao konj.

ni macke, ove domace, mi ne spadaju u omiljene zivotinje. pogotovo ne one orijentalne, mozda ruska plava i jedna italijanska koja lici na rusku plavu (mislim da je italijanska rasa u pitanju) i srebrna cincila (valjda se tako zove). ne volim karakter macaka.

jednom je malo falilo da ostanem u zoo vrtu bez prsta. htela sam da pomazim vuka. :mrgreen:

pa izasao bi sa jednom zivotinjom, a to ej na kraju ispao konj.

ni macke, ove domace, mi ne spadaju u omiljene zivotinje. pogotovo ne one orijentalne, mozda ruska plava i jedna italijanska koja lici na rusku plavu (mislim da je italijanska rasa u pitanju) i srebrna cincila (valjda se tako zove). ne volim karakter macaka.

jednom je malo falilo da ostanem u zoo vrtu bez prsta. htela sam da pomazim vuka. :mrgreen:

...pa, zlozi,...počni da razlikuješ mačku od psa,.....vuk je divlji pas a ne mačka,...:lol:

sad se setih kada je jedna moja drugarica zatvorila macku svoje sestre, koju je cuvala, u fioku od ormana i zaboravila na nju. ja bila kod nje, sedimo i samo shvatimo da macke nema. i nema macke, sve pretrazile, gledale preko terase da ne vidimo nesto mrtvo na ulici. ova pretrnula od straha, ne bi smela sestri na oci da se pojavi da je macka izasla. :zcepanje: na kraju smo cule tiho mnjaukanje i nasle macku.
zatvorila je macku slucajno, mozda je podsvesno imala neke lose namere prema macki. :lol:

Da, da i ja sam primetila da macke skrecu pogled, a ja i ne volim nesto dugo da ih gledam u oci, Dok psa bih mogla ceo dan da gledam, ali znam da me gleda uglavnom da bih mu nesto dala da jede, pa ustanem za neku hranu. Ne volim da zivotinje maltretiram prema svom ukusu i navikama, nego prema njihovom.

A za ovo o tigrovima i sl. nisam znala....

:eek: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Eto i mene
Pozdrav :D
Zanimljivi testovi
Ja odgovorila sve kao i divioc izuzev što sam ostavila kravu na kraju, a prije toga se riješila konja ..i na onom prvom testu mi ispalo da sam praktična :prstic: ..a zamišljala neku šumu iz mitskih SF filmova i brzi potočić do koljena :rumenko: ..ali takav je u filmovima :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back