Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni ja ne znam sta je ovo danas... :dosadno:
mora da je ljubica opet umesala svoje prste zbog tamarice :andjeo:

bice ovde finog raspolozenja posto me na forumu nece biti do katolickog bozica pocev od danas i 15:05..... a u to ime jedna fina stvar :bye: :heart:

p.s. blokiro sam pp....dosta mi je smaracine oko stvari koje su svakom ko oce da vidi jasne ko dan... :cao:

trebalo je imati mooda pa staviti u odlucujucem mecu njega
al s obzirom da oni nisu fudbaleri tj u prevodu debili i da imaju fin kolegijalni odnos zato je ovako i ispalo.

mislim da mnogi nisu ni svesni koliki je ovo uspeh... i mislim da nije toliko bitno sto je nole 2 poena osvojio. i da je jedan dobili bi ih... ne znam kako al sam osecao

trebalo je imati mooda pa staviti u odlucujucem mecu njega
al s obzirom da oni nisu fudbaleri tj u prevodu debili i da imaju fin kolegijalni odnos zato je ovako i ispalo.

mislim da mnogi nisu ni svesni koliki je ovo uspeh... i mislim da nije toliko bitno sto je nole 2 poena osvojio. i da je jedan dobili bi ih... ne znam kako al sam osecao

Ljudi uopste nisu upuceni...kao sto si rekao...
...nisu oni krivi...vecina prati tenis odkako je NOLE zaigrao...

Slozio bih se sa izjavom da je trebalo nakupiti smjelosti i pustiti njega da prelomi...ocekivao sam Tipsu posto nas je u spasao u polufinalu...u istom mecu...2:2 ...i mislim da je igrao protiv boljeg...ali je dao sve od sebe...

Neka Viktora...svaka mu cast...mislim da je veceras STASAO kao sportista...samo...sada bi trebao nastaviti nadogradjivati ova psiholoska krila koja je dobio a ne da ga EGO ponese u oblake (medju zvjezdice)...

pa znas i sam da je taj psiho momenat u tenisu najvazniji... manje vise svi top igraci nema sta ne znaju od udaraca, stvar je samo bolje tehnike i kondicije... ima doduse ono sto je najvaznije a sto sam prvi put video kod borga koji khm khm.. sto rekose, igrao je nepravilno :lol: znaci najbolji je onaj psiho udarac kad mu na servis npr poentiras sa spinom koji padne tik kod mreze ili kad na mec loptu kojom gubis sve odigras najjaci poen u celom mecu a ne ko pacer da prebacujes do besvesti pa ako izguras izguras .... tako je i mali veceras. inace mislim da je nadal najbolji... mudrijeg igraca nisam video mozda agasi iz najboljih dana... ali ybg sve je to cirkus i marketing kao i gluma... ko sampras koga sve boli i jadan koji kao ne moze vise a razguzuje ih posle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back