Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Di ste, filozofi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di ste, filozofi?
Dobar dan narode, forumski,....
...nije moguće da sam vam ovde prvi?!
pa vi niste kompjuterski zavisnici,....
a, kako prepoznati ko jeste?
Зависници сте ако...
![]()
1. Кога нарачувате храна за журка барате да ви ја сервираат нахард диск.2. На докторот му се жалите дека ве мачи Intel inside.
3. Детето ви се обраќа со www.tato/mama.mk/
4. Жена ви е воодушевена од вашиот џојстик
5. Омилена книга ви е “Е-mail и детективи“
6. Имињата на сите ваши пријатели завршуваат на @...
7. ... а нив ги сонувате во HTML формат
8. Наутро на партнерката и велите: Драга, доручекот е on-line
9. Не можете да и се јавите на мајка ви бидејќи нема модем
10. Комјутерот ви е поскап од автомобилот
11. На возачот на такси му велите да ве носи на: http://33602./ulica/135.html
12. Кога нешто ќе зафркнете секогаш се прашувате каде е сега копчето Back
13. За време на предигра ја прашувате саканата дли треба два пати да кликнете (и тоа брзо)
14. Си праќате сами на себе мејл за да се потсетите на некои работи и обврски
15. Обожавате да пиете ладно кафе
16. Он-лајн сексот ви е супер забава и со радост викате “Кликни ме бејби!“
17. Ви требаат 20 минути за да ги видите сите Bookmarks кои ги имате
18. Прекинувате врска преку e-mail
19. Кога некој ќе ви каже шега велите ЛОЛ.
20. На секој саат велите дека ќе станете од компјутерот за 5 минути
21. Проверувате e-mail на секои 2 минути па дури и кога немате постојано кликате на send/receive копчето.
22. И најлош симптом: еден ден дознавате дека женската која седи на соседниот компјутер се соблекува гола постојано, а вие немате поим дека тоа се случило!![]()
Njam ...
Srecna ti slava, Picolo,(s malim zakasnjenjem) i svima koji slave Sv.Nikolu.
Sv.Nikola je moja devojačka slava.
Moj otac nije smeo da slavi ni tiho ni diskretno sve dok se nije preselio u drugi deo grada, jer smo u zgradi imali udbaša koji je kontrolisao da l' neko slavi ... a tata je imao "specijalni status".![]()
Dobro jutro!
Izvol'te na zito, drugari...
http://1.***************/_DSGcy0FEQdw/Srp4Aepr7DI/AAAAAAAAA3o/JXPpCoeZw3o/s400/DSC_0246.JPG
a ja bih ovakvo stvarno!![]()
Au!
Kako gde. Meni je to i po ocu i po majci slava i nikad nismo imali problema. Izgleda da je i tad, kao i sad u unutrasnjosti slabija "kontrola" svega.![]()
...na žalost,...ti svirci su još na sceni!!!.....i sviraju još žestoko!Pouzdano to znam!![]()
To je zito sa medom, i sa malo badema i oraga odozgo.
Inace ja i kad nije slava cesto kuci napravim zito sa slagom, uz naravno, morsko orasce, em' se brzo pravi, em' je zdravo za varenje, em mi je to omiljena poslastica.
S tim sto ne volim da je zito preslatko, kao ni slag.
Moj otac je bio ravnogorac koji je odslužio kaznu ali i posle toga politički "nepodoban" i, kao takav, uvek pod prismotrom.
E sad zamislite situaciju kada u drugom razredu o.š. učiteljica kaže: "Svi kojima je neko iz porodice bio u partizanima, neka podignu ruku", a ja jedina sedim skrštenih ruku.
Ili, odvedu nas u bioskop u Dadovu da gledamo "Bitku na Neretvi" i ja se rasplačem zato što je poginuo italijanski zarobljenik (u tumačenju Franka Nera koji je bio lep glumac), pa me učiteljica izvuče za uši i posle odvede kod školskog pedagoga koji klima glavom i kaže:"Iver ne pada daleko od klade."![]()
Takođe.
U kući smo podeljeni na 2 tabora: na one koji vole žito, i na one koji vole kesten-pire.
Poznajem neke koji mnogo vole moj rolat od kestena.
A u stvari, to je najjednostavniji slatkiš. Ne peče se, i bude gotov za desetak minuta.
Nego se skuva?
Ne znam da li kod tebe ima da se kupi onaj mađarski kesten-pire u pakovanju od 250 gr (u paklici, kao margarin). Ako ima i na količinu od, npr, pola kilograma (2 pakovanja): taj kesten razmutiš sa prethodno omekšalih 100 gr putera i po želji dodaš prah šećer i malo ruma (bez obzira što je taj kesten već zaslađen i začinjen). Masu dobro objediniš, oblikuješ i preliješ glazurom od čokolade, pa staviš u frižider da se stegne.
Možeš i da kuvaš kesten u ljusci, pa da ga posle očistiš, melješ itd, ali to je mnogo duži postupak.