Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuvam ključeve kao zjenicu oka svoga:) kad se sjetim one pionirske marame i kako stojimo kao pilići na peronu,napolju minus dvocifreni,a mi stojimo li stojimo i čekamo da voz prođe kroz stanicu..A on Plavi voz..mašinovođa samo malo uspori,vidimo ruku kako maše i voz odlazi a mi smrznuti đaci juriš u tople učionice:)

Mene ta sećanja polako napuštaju ne zato što bi ja to htela već zato što kada se setim reda koji
je tada vladao danas me na sve ovo spopadne muka

zaista je bio red...i rado se sjetim tog dijela djetinjstva i tako bih voljela da današnja djeca bar na trenutak mogu da osjete kako je to izgledalo( sad više ne pamtim zašto smo se i mi stalno nešto bunili...)

Sada si kazala nešto što je apsurd u smislu kako je uopšte bilo moguće da se tada neko nezašta buni ali istina je,
zaista smo se bunili a ja prva i to zato što su redovno najmanje krofne stajale na tacni za doručak za moj razred i to
uvek kada je na mene bio red da budem reduša i da ih delim

Tog misterioznog lika/likušu još ne imah čast upoznati:manikir:

000203FB.gif

divilac:
..grešiš dušu,.....al, što reče, .....nema veze,...
ja komšije jako poštujem,...:ok:

odnosilo se na mene, a ne na tebe. tj. ne daj boze meni da bude komsija.:lol:

da,zaista uživam u muzici..ko pjeva zLo ne misli(a ko misli,nije mu do pjevanja;)

jeste, trenutno je zlo iskljuceno. radi se na novom, savrsenijem modelu. :zper: :lol:

....al znaš da me nađeš,.....ne ovo za zube,.....
ali za ono zvezdano nebo, puno padalica, meteora, satelita ,
zvezdane i druge prašine,....đe me nađe,...:dash:
bolje das me ubla,...:hahaha:

Kada vidim onu Lidiju Skrinjik kako se kezi dok priča spopadne me zlo, nešto
odvratnije odavno ne viđoh na TV-u od nje, smejati se a biti ozbiljna u najavi
nekoga, takvu gadost može samo ona da izvede sa onim svojim
kastanjetama od veštaka

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back