Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze, narocito sto on obecava i romanticnu veceru uz svecu ;)

Uz romantičnu večeru, gratis dobijate njegove teoreme.

- Prečnik polovi krug
- Uglovi na osnovici jednakokrakog trougla su jednaki
- Naspramni uglovi koje formiraju dve prave koje se seku su jednaki
- Ugao upisan u polukrug je prav
- Trougao je određen jednom stranicom i uglovima naleglim na nju.

Kuća časti. :cool:

Uz romantičnu večeru, gratis dobijate njegove teoreme.

- Prečnik polovi krug
- Uglovi na osnovici jednakokrakog trougla su jednaki
- Naspramni uglovi koje formiraju dve prave koje se seku su jednaki
- Ugao upisan u polukrug je prav
- Trougao je određen jednom stranicom i uglovima naleglim na nju.

Kuća časti. :cool:

To su Talesove teoreme ali dobro, ti si pisac ;)
Inace ako se dobro secam njegovi radovi iz geometrije su bili osnova na osnovu koje se kasnije razvila Euklidova geometrija ;)

Poslednja izmena:
Ja sam vrlo sofisticirano rešavala probleme vezane za predmete koje sam mrzela.
Jednostavno - nisam išla u školu kad sam imala omražene časove. :)
To jest, krenula bih u školu, ali bih usput skrenula u drugom pravcu.
Mic po mic, zbog izostanaka padnem na razredni ispit. Za dve nedelje se lepo spremim, naučim, izađem na taj ispit i završim razred sa vrlo dobrim ili odličnim uspehom. :cool:

I tako par puta.

Sad sam procitao onu temu suicid,sta se dogodilo sa onim Navarom likom?Kada sam se prvi put pojavio ovde bili su on,modruna i ta ekipa,bio je jedan od najnormalnijih likova ovde.Ja sam se u medjuvremenu presaltovao na religiju a ovde je nastao pandemonium.Bas cudno...

A i ta Modruna je nestala bez traga ...

Svi stari prijatelji nestaju jedan po jedan,samo je Hajmon Rot ostao,jel jedino Rot donosi pare svojim prijateljima - Johnny Olla - The Godfather II

Sad sam procitao onu temu suicid,sta se dogodilo sa onim Navarom likom?Kada sam se prvi put pojavio ovde bili su on,modruna i ta ekipa,bio je jedan od najnormalnijih likova ovde.Ja sam se u medjuvremenu presaltovao na religiju a ovde je nastao pandemonium.Bas cudno...

A i ta Modruna je nestala bez traga ...

Svi stari prijatelji nestaju jedan po jedan,samo je Hajmon Rot ostao,jel jedino Rot donosi pare svojim prijateljima - Johnny Olla - The Godfather II

Ne znam zašto nema Modrune. :confused: Vrlo fina osoba.

Ne misliš valjda da je pdf. Filozofija (moderatori :roll:) uzročnik što su se neki ljudi promenili, ili nestali s foruma (nadam se - privremeno)?

Ljudi dolaze, odlaze... Većina ih se vrati. ;)

Ne znam zašto nema Modrune. :confused: Vrlo fina osoba.

Ne misliš valjda da je pdf. Filozofija (moderatori :roll:) uzročnik što su se neki ljudi promenili, ili nestali s foruma (nadam se - privremeno)?

Ljudi dolaze, odlaze... Većina ih se vrati. ;)

Ko zna,samo konstatujem da se lik od avgusta,kada sam se ja pojavio ovde,do decembra transformisao u Osamu Bin Navara,ne znam kakve ste vi to teme furali ovde,ja sam aktivan samo na "misli poznatih mislilaca",ali ono je strasno

A sto se tice Modrune secam se da joj je avatar bio neka slika sa vodoskocima i da je gotivila Kastanedu,ali avaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back