- Poruka
- 42.590
eh taj tvoj nik..lepa teta koto
nije mi najjasnije koga želite da usvojite
mene?
ili nekog od ovih crnaca iz spota?

ali..hahhhahahah..jao ne mogu da prestanem da se smejem...ubi me sa crncima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh taj tvoj nik..lepa teta koto
nije mi najjasnije koga želite da usvojite
mene?
ili nekog od ovih crnaca iz spota?
pa, dobroeh taj tvoj nik..
ali..hahhhahahah..jao ne mogu da prestanem da se smejem...ubi me sa crncima![]()
Dobro veče i dobrodošao, Monti Umetniče.![]()
Hi Stela:-), cini li se ili se broj stranica u tvojoj pricaonici u odnosu na onomad smanjio?
Ooo, pa stara kafana je zaključana, ako si na to mislio. Premašila je kvotu odgovora, pa je malo "kočila" rad foruma. Ali, nije obrisana. Čuvamo je.
Ili si mislio na nešto drugo?
veče, monti : )Dobro vece ljubitelji mudrosti, Borac, Barbara,...svima:-)
Artinve, lijepo je citati tvoja sjecanja o vukovima i tvoja razmiljanja uopste; danasnje socijalno ponasanje ljudi... Ja sam u CG - katunima ispod Vucja djetinjstvo proveo.
laku noc dragi moji.
lepo spavajte. i jos lepse sanjajte![]()
Prije nekoliko sam otvarao stranice od br. 50 pa nadalje a sad je ispod. No mozda nijesam dobro zapazio a i nije od posebnosti:-I
Dje nam je prijateljica Barbara? Nema je ni u Taverni: Schon schlafen gegangen?
veče, monti : )
hvala
i ja sam služio vojsku u CG - Plav, karaula na 2100m nadmorske visine - Prokletije
iako sam ravničarsko dete, tada sam i zavoleo planinu.
ali retko pričam o tim danima.
vojska je muška inicijacija u svet odraslih
lična stvar svakog muškarca
i o njoj ne treba mnogo pripovedati : )
Kad si pomenuo katun slutio sam. Katuni su za onoga ko prirodu razumije Platonova Akademika. Gledaj, citaj, shvataj,..
p.s.
Razmisljanja su ti kao kod starih Crnogoraca. Kratka i slikovito sadrzajna. A opet si se u odnosu na tvoje ranije postove "raspricao".![]()
Weiter so:-)
Ovo je 71. strana.
Ma nije važno, bitno je da nam je ovde lepo.
Hmm... Sad ću da vidim gde je Barbi. Moguće da si u pravu.
Bu...
Tu sam..
ps..jeste li se uplašili?![]()
: ).imam crnogorske krvi u sebi. baba, sa očeve strane, je crnogorka - od Jakića : )Kad si pomenuo katun slutio sam. Katuni su za onoga ko prirodu razumije Platonova Akademika. Gledaj, citaj, shvataj,..
p.s.
Razmisljanja su ti kao kod starih Crnogoraca. Kratka i slikovito sadrzajna. A opet si se u odnosu na tvoje ranije postove "raspricao".![]()
Weiter so:-)
Znači, sve je OK.
Moram da idem. Iskrsle neke nepredviđene okolnosti.
Budite pozdravljeni, svi.
Laku i prijatnu noć vam želim.
: ).imam crnogorske krvi u sebi. baba, sa očeve strane, je crnogorka - od Jakića : )
teško da sam se raspričao. možda sam dodao samo malo ''gabarita'', ali umem ja toga fino da nabacam. ali, pošto je ovo kafana - barem je ja vidim kao mesto za neko neobavezno ćaskanje, trudim se da skratim : )
mislim da više vodim monologe - sam za sebe, čak i kada pričam sa drugima. : )
a to se može pripisati mojoj introvertnoj prirodi; tome da ne funkcionišem kao neko ko voli da se ističe među velikim brojem ljudi.
hvala još jednom
laq noć, borac
dok preterana hvalaIntrovertna priroda, s minimumom abstrahiranja se kod tebe cita kao: mudracka uravnotezenost jednog brdjanina.
A monolozi tipa; "Rece mi jedan co´ek" isijavaju vise extrovertirnosti i pameti od jednog Entertainer-a na binu:-)
dok preterana hvala
upućena jednom introvertu
može biti samo kontraproduktivna
i nešto što može da ga natera da se povuče : )
treba biti mudar i razumeti različitosti kod ljudi
neću se više zahvaljivati
povućiću se
i ustupiti binu drugima
uz duboki naklon
ponekad on govori više od nakićenih reči : )
Jasno mi je šta ste me pitali.
Vulgarne aluzije mogu da prođu u nekonvencionalnoj komunikaciji ali ne i na temama koje pretenduju da budu "ozbiljne".
Ne želim da se upuštam u tumačenje trube i trube.
Svasta...koliko ruznih stvari...kako ulepsati svet sebi i drugima...? A da pri tom, ne ispadnemo " sveznalice " ...? Kako komunicirati sa ljudima punim ogorcenosti...? I kao d ase sve to sjatilo na forum i leci se putem grupne terapije...Uzas...
I tako, dajte nesto lepo za razmisljanje, za pricu...muka mi je vise od pesimizma....![]()