Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh taj tvoj nik..z:cry:
ali..hahhhahahah..jao ne mogu da prestanem da se smejem...ubi me sa crncima:lol::lol::lol::lol:
pa, dobro
svima je jasno da Vi niste gledali spot zbog tete : )
a pošto mora da se gleda, onda se ne postavlja pitanje šta
nego se povlači paralela : )
z:kiss:

e, dhul
daleko sam ja od gurua
fali mi još bo'na i bo'na
da bih bio registrovan
mogao da otvorim biznis
i sve : )

Ooo, pa stara kafana je zaključana, ako si na to mislio. Premašila je kvotu odgovora, pa je malo "kočila" rad foruma. Ali, nije obrisana. Čuvamo je. z:)
Ili si mislio na nešto drugo?

Prije nekoliko sam otvarao stranice od br. 50 pa nadalje a sad je ispod. No mozda nijesam dobro zapazio a i nije od posebnosti:-I
Dje nam je prijateljica Barbara? Nema je ni u Taverni: Schon schlafen gegangen?

Dobro vece ljubitelji mudrosti, Borac, Barbara,...svima:-)

Artinve, lijepo je citati tvoja sjecanja o vukovima i tvoja razmiljanja uopste; danasnje socijalno ponasanje ljudi... Ja sam u CG - katunima ispod Vucja djetinjstvo proveo.
veče, monti : )
hvala
i ja sam služio vojsku u CG - Plav, karaula na 2100m nadmorske visine - Prokletije
iako sam ravničarsko dete, tada sam i zavoleo planinu.
ali retko pričam o tim danima.
vojska je muška inicijacija u svet odraslih
lična stvar svakog muškarca
i o njoj ne treba mnogo pripovedati : )

samo sam se šalio, lepa teto koto : )
laq noć

veče, monti : )
hvala
i ja sam služio vojsku u CG - Plav, karaula na 2100m nadmorske visine - Prokletije
iako sam ravničarsko dete, tada sam i zavoleo planinu.
ali retko pričam o tim danima.
vojska je muška inicijacija u svet odraslih
lična stvar svakog muškarca
i o njoj ne treba mnogo pripovedati : )

Kad si pomenuo katun slutio sam. Katuni su za onoga ko prirodu razumije Platonova Akademika. Gledaj, citaj, shvataj,..

p.s.
Razmisljanja su ti kao kod starih Crnogoraca. Kratka i slikovito sadrzajna. A opet si se u odnosu na tvoje ranije postove "raspricao".:)

Weiter so:-)

Kad si pomenuo katun slutio sam. Katuni su za onoga ko prirodu razumije Platonova Akademika. Gledaj, citaj, shvataj,..

p.s.
Razmisljanja su ti kao kod starih Crnogoraca. Kratka i slikovito sadrzajna. A opet si se u odnosu na tvoje ranije postove "raspricao".:)

Weiter so:-)
: ).imam crnogorske krvi u sebi. baba, sa očeve strane, je crnogorka - od Jakića : )
teško da sam se raspričao. možda sam dodao samo malo ''gabarita'', ali umem ja toga fino da nabacam. ali, pošto je ovo kafana - barem je ja vidim kao mesto za neko neobavezno ćaskanje, trudim se da skratim : )
mislim da više vodim monologe - sam za sebe, čak i kada pričam sa drugima. : )
a to se može pripisati mojoj introvertnoj prirodi; tome da ne funkcionišem kao neko ko voli da se ističe među velikim brojem ljudi.
hvala još jednom

laq noć, borac

Poslednja izmena:
Znači, sve je OK.

Moram da idem. Iskrsle neke nepredviđene okolnosti.
Budite pozdravljeni, svi.
Laku i prijatnu noć vam želim.

Schlaf gut fighter:-)

x1agrq.jpg

: ).imam crnogorske krvi u sebi. baba, sa očeve strane, je crnogorka - od Jakića : )
teško da sam se raspričao. možda sam dodao samo malo ''gabarita'', ali umem ja toga fino da nabacam. ali, pošto je ovo kafana - barem je ja vidim kao mesto za neko neobavezno ćaskanje, trudim se da skratim : )
mislim da više vodim monologe - sam za sebe, čak i kada pričam sa drugima. : )
a to se može pripisati mojoj introvertnoj prirodi; tome da ne funkcionišem kao neko ko voli da se ističe među velikim brojem ljudi.
hvala još jednom

laq noć, borac

Introvertna priroda, s minimumom abstrahiranja se kod tebe cita kao: mudracka uravnotezenost jednog brdjanina.
A monolozi tipa; "Rece mi jedan co´ek" isijavaju vise extrovertirnosti i pameti od jednog Entertainer-a na binu:-)

Introvertna priroda, s minimumom abstrahiranja se kod tebe cita kao: mudracka uravnotezenost jednog brdjanina.
A monolozi tipa; "Rece mi jedan co´ek" isijavaju vise extrovertirnosti i pameti od jednog Entertainer-a na binu:-)
dok preterana hvala
upućena jednom introvertu
može biti samo kontraproduktivna
i nešto što može da ga natera da se povuče : )
treba biti mudar i razumeti različitosti kod ljudi
neću se više zahvaljivati
povućiću se
i ustupiti binu drugima
uz duboki naklon
ponekad on govori više od nakićenih reči : )

A ja ću vam za laku i lepu noć,kralju moj i dragi prijatelju Monti,reći par stihova meni dragih...

Ti koja imaš ruke nevinije od mojih
i koja si mudra kao bezbrižnost,
ti koja umeš s njegova čela čitati
bolje od mene njegovu samoću,
i koja otklanjaš spore senke
kolebanja s njegova lica
kao što prolećni vetar otklanja
sjene oblaka koje plove nad bregom,
Ako tvoj zagrljaj hrabri srce
i tvoja bedra zaustavljaju bol,
ako je tvoje ime počinak
njegovim mislima, i tvoje grlo
hladovina njegovu ležaju,
i noć tvojega glasa voćnjak
još nedodirnut olujama,
Onda ostani pokraj njega
i budi pobožnija od sviju
koje su ga ljubile prije tebe.
Boj se jeka što se približuju
nedužnim posteljama ljubavi
I blaga budi u njegovom snu
pod nevidljivom planinom
na rubu mora koje huči...

Laku noć...:)

dok preterana hvala
upućena jednom introvertu
može biti samo kontraproduktivna
i nešto što može da ga natera da se povuče : )
treba biti mudar i razumeti različitosti kod ljudi
neću se više zahvaljivati
povućiću se
i ustupiti binu drugima
uz duboki naklon
ponekad on govori više od nakićenih reči : )

Sto jes, jes postovani prijatelju:-
Jedan spontani prirodan gest ima vise poruke od pisma.

Odpozdrav.

2cz6fyq.gif

Jasno mi je šta ste me pitali.
Vulgarne aluzije mogu da prođu u nekonvencionalnoj komunikaciji ali ne i na temama koje pretenduju da budu "ozbiljne".
Ne želim da se upuštam u tumačenje trube i trube.

ha,a ja bas zelim :lol: ...vulgarne aluzije nisu samo vulgarne aluzije vec su odraz nemoci forumskih korisnika u nepronalazenju odgovora na neki javno izrecen stav o kome ne znaju nista a zele po svaku cenu da ucestvuju u diskusiji gde obicno ispadnu pomalo dementne neznalice pa pribegavaju jedinom resenju a to je vulgarnost. otkako je svet i veka to postoji u rl i zove se frustriranost ljudske psihe, nekultura, lose vaspitanje i na kraju ono osnovno a to je neobrazovanje. virtuelni svet nazalost uvek takve izbaci u prvi plan jer poznato je da ljudi uvek u zivotu idu linijom manjeg otpora. vulgarnost u izrazavanju moze da bude i simpaticna i duhovita a nekad ako je kombinovana sa lucidnoscu necijeg karaktera i virulentno zabavna. ali nazalost mnogi cuvari javne reci nisu takvi i na nivou su onih koje sam opisao u prvom delu pa se isfrustriranosti mestimicno nadopunjuju i grade brzinom piramide u gizi... zato ih i prave da bi zakopali u njenom srcu intelekt onih zbog kojih se ta frustracija gradi kao vavilonska kula ljudskog greha koji se zove nemogucnost jezickog izrazavanja na smisleni nacin. zato je i bas zbog tog jezickog greha i ostala nedovrsena ali to znate pretpostavljam i ne treba da vas ja ucim....

a mozda bi bolje bilo da sam samo rekao hare, jel pijete kafu i poslusajte malo poor johnny-ija.... trosenje bogom dane ljudima apstrakcije u razmisljanju trivijalnostima tog tipa je ipak greh prema samom sebi jer ovakva mesta nisu kafane vec mesta gde svako od nas moze nesto korisno da nauci o onom drugom. kafa se pije za na to predvidjenim mestima, muzika se isto tako slusa na za to posebno izgradjenim uredjajima.... komunikacija i hiperbole u razmisljanju su ono sto nas cini filozofima i privlaci na ovakva mesta koja se svakim danom pretvaraju u suprotnost njihove sustine... primitivnost i varavarizam neumitno napreduju i caruju svetom a polako zauzimaju i mesta kao sto su javni cetovi, mediji, akademije nauka, crkva pa i drzave i svet u celini... na nama je da izaberemo hocemo li podleci laganom duhovnom umiranju ili ne... forumi su najbolji dokaz da su ljudi pukli i digli ruke od sebe zadovoljavajuci se najnizim porivima a to je bio i motiv mog javljanja na ovu repliku o duvanju kao simbolici ne felacija ili cunninlingusa vec ispadanju kao u pretis loncu ono malo mozga sto ga kuvamo u nama i za nas, a mozda i pozovemo nekog na rucak ko nije duhovni vegetarijanac.

Poslednja izmena od moderatora:
Svasta...koliko ruznih stvari...kako ulepsati svet sebi i drugima...? A da pri tom, ne ispadnemo " sveznalice " ...? Kako komunicirati sa ljudima punim ogorcenosti...? I kao d ase sve to sjatilo na forum i leci se putem grupne terapije...Uzas...

I tako, dajte nesto lepo za razmisljanje, za pricu...muka mi je vise od pesimizma....:)

nevo, dugi sam razmisljao da li da odgovorim na ovaj tvoj relativno neutralan i uopsten stav koji se nikog direktno ne dotice ali na neki nacin implicira situaciju koja je stvorena onim mojim postom sto su mnogi protimacili kao gnev i ogorcenost... ako si makar trenom pomislila da se gram pesimizma uvukao u ono sto pisem kao i ogorcenost moram da te demantujem a mogu i drugi koji me znaju odavde a konacno verujem da i ti duboko u sebi znas da to nije tacno.... kao sto rekoh... strctly buisiness znaci poslovno ili sho bi rekli gazpromovci... строго z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back