Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda bolje da ne pricamo... svako ko je sa krstarice mora da odgovara na pitanja korisnika ticalo se to njega ili ne... hocete reci da na vasem mod podforumu ne komentarisete stvari koje se desavaju ovde iako npr. niste direktno umesani....kao filatelista danas koji prvo preti pa kad mu se odgovori onda dozvoljava sebi slobodu da vredja iako nije mod na politici i skoro uoste tamo ne dolazi ali dodje kad treba da provocira korisnika....

onda bolje da ne pricamo... svako ko je sa krstarice mora da odgovara na pitanja korisnika ticalo se to njega ili ne... hocete reci da na vasem mod podforumu ne komentarisete stvari koje se desavaju ovde iako npr. niste direktno umesani....kao filatelista danas koji prvo preti pa kad mu se odgovori onda dozvoljava sebi slobodu da vredja iako nije mod na politici i skoro uoste tamo ne dolazi ali dodje kad treba da provocira korisnika....

Ja odgovaram na pitanja korisnika, ali preko p.p., i to radim svakodnevno.
Ne odgovaram za tuđe postupke, već samo za svoje.
Dva puta sam se opekla i preuzela na sebe odgovornost za tuđe postupke i izvinila se. To nije naišlo na Vaše odobrenje. Sad se čudite zašto ne komentarišem stvari koje se dešavaju ovde. I sigurna sam da Vam se opet neće dopasti moj odgovor, koji glasi: zato što to rešavam putem priv. poruka, a ne javno.

Samo sam moderator a, pre svega, samo sam ljudsko biće. Ne mogu da ispravim sve krive Drine ni u svom životu a kamoli na forumu.

To je bio moj odgovor.

edit: da, svi korisnici treba da imaju isti tretman

ok... ja vas pitam iz vaseg delokruga posla znaci li to da vi tretirate sve korisnike koju pisu na pdf. filozofija na isti nacin?

p.s ne razgoavarmo sad o ljudksim bicima vec samo o moderatorima.... :lol: o bicima mozemo na temama koliko vas volja.

TREBALO bi da sve korisnike tretiram isto, ali je to teško. Vrlo teško. z:lol:
Dakle - dešava mi se da pogrešim, i to relativno često, ma koliko se trudila.
Možda zbog toga što sam prvo ljudsko biće pa tek onda moderator. z:) Toliko o ljudskim bićima.
I baš zbog toga se trudim da što manje kažnjavam.

e super... sad vas pitam ne kao ljudsko bice vec kao moderatora...., zasto je na temi rtadoznalost bio dozvoljen trol na moj post sa boldovanim na kraju i sa ironicnim podyebavanjem na kojje niko nije reagovao vec je samo brisan moj odgovor tom klonu i to dva puta dva puta i zbog kog sam dobio opomenu od onog moderataora vaseg kolege koji ovo ponavlja vec drugi put poskle onoga sa budzmom i koji koristi svaku priliku da se izivljava? sada se brise sve i trol i moj post bez ikakve opomene... u cemu je fx ili ubistvo trikom narodski receno?

pa otkuda znaci pet kriterijuma. .jedan vas drugi munjin treci od koto a tabov je deseti.. jel ste vi pali svi sa merdevina da svaku stvar posmatrate iz licnog ugla ili imate jasan princip kako ljudi treba da komuniciraju na forumima? zar ne postoji pravilnik.. sta je spam sta trol sta vredjanje sta zasluzuje opomenu a sta ban ...

evo vam primer sa drugog podforuma klinacki primer ali jako poucan koliko su neki moderatori optereceni mrznjom prema korisnicima i lece komplekse...ima toga na filozofiji svi znaju nisam ja jedini koji je trn u oku... samo procitajte ova dva posta, prvi je dobio opomenu u roku od minuta...drugi od klona nije .... cijeg klona necu ja da pricam svi vi znate ko sa njima pise.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8387267&postcount=208

drugi

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8382526&postcount=153

zanima me zivo razlika ako mozete sad ne kao mod vec kao ljudsko bice da mi objasnite razliku izmedju dedamrazovog duvanja u trubu putinu i dedamrazovog duvanja u trubu crvu kostunici... nisam ga ja tako nazvao vec korisnik kome je taj odgovor upucen.

A da, za promenu, ja Vas nešto pitam, kad već ovako razgovaramo. z:)
Jesam li loš moderator?

Nisam pala s merdevina ali sam nekad davno pala iz voza. z:)

rekao sam da kada pricam ozbiljno nema intimizovanja... svoje misljenje drzim za sebe...mogu privatno da vam ga ziznesem ako ste bas toliko navalili, da li ce vam se svideti ili ne to je pitanje....

Dobro veče Borče, za prava životinja z:lol:
Nadam se da nismo prešli na Viiiiiiiii z:cry:

Ja nisam. I neću z:lol:
Jesi li videla one kuce?

Nismo prešli na "Vi".
Persiranje je znak poštovanja, mada može biti i znak otuđenosti.
To što mi međusobno ne persiramo, naravno, nije nedostatak poštovanja ili otuđenost.
Pazdrkan i ja s vremena na vreme persiramo jedno drugom. Tako smo, nekad davno, i počeli komunikaciju na ovom forumu. z:) Ima to svog šarma.

Nismo prešli na "Vi".
Persiranje je znak poštovanja, mada može biti i znak otuđenosti.
To što mi međusobno ne persiramo, naravno, nije nedostatak poštovanja ili otuđenost.
Pazdrkan i ja s vremena na vreme persiramo jedno drugom. Tako smo, nekad davno, i počeli komunikaciju na ovom forumu. z:) Ima to svog šarma.

Drugi me ne zanimaju.
Ja sam pitala za sebe. Odn. tebe i mene z:kiss:
A kuce? :zstidljivko:

evo vam primer sa drugog podforuma klinacki primer ali jako poucan koliko su neki moderatori optereceni mrznjom prema korisnicima i lece komplekse...ima toga na filozofiji svi znaju nisam ja jedini koji je trn u oku... samo procitajte ova dva posta, prvi je dobio opomenu u roku od minuta...drugi od klona nije .... cijeg klona necu ja da pricam svi vi znate ko sa njima pise.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8387267&postcount=208

drugi

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8382526&postcount=153

zanima me zivo razlika ako mozete sad ne kao mod vec kao ljudsko bice da mi objasnite razliku izmedju dedamrazovog duvanja u trubu putinu i dedamrazovog duvanja u trubu crvu kostunici... nisam ga ja tako nazvao vec korisnik kome je taj odgovor upucen.

Naravno da razlika postoji.
Iz ugla ljudskog bića, ponoviću nešto što sam, valjda, rekla hiljadu puta do sada: uvreda više govori o onom koji vređa, nego o onom kome je uvreda upućena.

rekao sam da kada pricam ozbiljno nema intimizovanja... svoje misljenje drzim za sebe...mogu privatno da vam ga ziznesem ako ste bas toliko navalili, da li ce vam se svideti ili ne to je pitanje....

Možete a i ne morate. Nisam navalila. z:lol:

znaci dobijem ovaj post sto se jako retko desava javno da se daje... samo ako je nesto ekstremno i ako je vredjanje pravzislo nivo normalne komunikacije...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8387288&postcount=209

to je cista provokacija moderatora...

I šta očekujete da Vam kažem (kao moderator, pošto ovde nisam ljudsko biće)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back