Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se zabrinula za sebe...gubim duh...i mnogo me cini tuznom...ili su moji bliznji to izgubili a ja se stopila...hocu i moram da se trgnem ...

Dobro i toplo vece vam zelim...

Neva,
emocija ti sadrze previliki naboj pa ispada smetnja koju treba prevazici. Razmisljanje je neophodno.

Naci ce ti izlaz pametna glava jer zmurenje od mraka ne spasava.
Trgni se i smisli neku caku ne daj se mraku:-)
I eto tracka svjetlosti i nade jer mraka nestade:-)

Dobro vece ljubitelji mudrosti Borac, Barbara,... svima:-)

Neva,
emocija ti sadrze previliki naboj pa ispada smetnja koju treba prevazici. Razmisljanje je neophodno.

Naci ce ti izlaz pametna glava jer zmurenje od mraka ne spasava.
Trgni se i smisli neku caku ne daj se mraku:-)
I eto tracka svjetlosti i nade jer mraka nestade:-)

Dobro vece ljubitelji mudrosti Borac, Barbara,... svima:-)

Sad cu ja kao Navar, ali zasto emocije koje su sasvim opravdane i pozitivne ne dele ljudi koji su bliski ...? Zasto se nadje neko ko to sve spusti na takav nivo da ti emocije presednu i ugase se...a u pitanju je naivna radost ? Nista komplikovano...

I tako...resila sam da budem i dalje vesela i srecna koliko jesam i koliko mi je potrebno...a ostali neka budu u mraku...

Pocinje grudvanje....z:gs:

Sad cu ja kao Navar, ali zasto emocije koje su sasvim opravdane i pozitivne ne dele ljudi koji su bliski ...? Zasto se nadje neko ko to sve spusti na takav nivo da ti emocije presednu i ugase se...a u pitanju je naivna radost ? Nista komplikovano...

I tako...resila sam da budem i dalje vesela i srecna koliko jesam i koliko mi je potrebno...a ostali neka budu u mraku...

Sad ću ja kao Borac i, nadam se, tvoja prijateljica :)
Ima ljudi koji ne prepoznaju emocije, ima ljudi koji ne vole naivnu radost jer im je sve što je naivno, radosno i čisto suviše neverovatno da bi bilo istinito kod odraslih ljudi... Ali, to onda nije bliskost. Bliska osoba se iskreno raduje zajedno sa tobom zato što uživa u tvojoj radosti. Bliska osoba je neko, ko će biti i tužan zajedno sa tobom ali će pokušati da te oraspoloži; bliska osoba je, jednostavno, neko ko te razume. I uvek je tu za tebe.

Sreću ne doziraš koliko ti je potrebno.
Trudiš se da zgrabiš što više.

Eto tako.

Sad ću ja kao Borac i, nadam se, tvoja prijateljica :)
Ima ljudi koji ne prepoznaju emocije, ima ljudi koji ne vole naivnu radost jer im je sve što je naivno, radosno i čisto suviše neverovatno da bi bilo istinito kod odraslih ljudi... Ali, to onda nije bliskost. Bliska osoba se iskreno raduje zajedno sa tobom zato što uživa u tvojoj radosti. Bliska osoba je neko, ko će biti i tužan zajedno sa tobom ali će pokušati da te oraspoloži; bliska osoba je, jednostavno, neko ko te razume. I uvek je tu za tebe.

Sreću ne doziraš koliko ti je potrebno.
Trudiš se da zgrabiš što više.

Eto tako.

bicu slobodan da dodam da u iskrenim stvarima nista ne moze da se meri poznatim mernim jedinicima jer ako se krene u merenje ko je koliko i cega onda odmah pisi propalo. barem ja imam takva iskustva. ne znam za druge.

z:)
Osobe koje ne dijele tvoje emocije nijesu ti bliske bez obzira na srodnost, fizicku blizinu etc. Jednosmjerna emocija vremenom postaje balast. Prirodna samoodbrana nase ravnoteze rasterecuje se tog tereta i osobadja nas. A ko nam nije blizak ne moze bitno uticati na nivo naseg raspolozenja. Nista novo:-)

Naivna radost nema umisljaja.

Mrak ili svjetlost; suum cique

:ukras5:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back