smfgreat
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
Kakve tepsije volite??? Da li volite sarene, duboke, plitke? Kog oblika? Za sta?
Koja je odlika jedne prave tepsije???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve tepsije volite??? Da li volite sarene, duboke, plitke? Kog oblika? Za sta?
Da u nju može da stane cela pica.Koja je odlika jedne prave tepsije???
Odlika dobre tepsije je da kad njome odvališ o glave nekih budala koje mrzi da započnu smislenu temu ona ostane neoštećena (tepsija, ne glava).
muskarci primite me uvase drustvo bicu vam ko sestra jer n iko me ne shvata a kad nema m rkljanja bar da sredimo prljave ribetine
zezamse naravno sve je bas super i nesto cu lepo da pojedem, ali sta?
Baš pre neko veče sedim kod poznanika i pričamo o tome, kako žene vole da imaju po tepsiju za svaku potrebu, dok muški koji se bakću po kuhinju (doduše bio prisutan komada jedan) bi da koriste istu za sve, pa svaku meru u receptima prilagode njoj.volim da ih imam raznih veličina
za razne potrebe
Baš pre neko veče sedim kod poznanika i pričamo o tome, kako žene vole da imaju po tepsiju za svaku potrebu, dok muški koji se bakću po kuhinju (doduše bio prisutan komada jedan) bi da koriste istu za sve, pa svaku meru u receptima prilagode njoj.