pricajmo o etnickom ciscenju na Kosovu

ne samo da smo se mi izvinili za Jasenovac, mi smo to i skupo platili (s pravom),ali to vama nesmije biti isprika za sve sto ste ucinili 90-ih....a na to se permanentno pozivate....
jasenovac nije isprika za Ovcaru ili Srebrenicu...

Nije isprika, ali ne može ni da se poredi.

Ovčara i Srebrenica su zločini. Plakale su mnoge majke zbog tih zločina.

Zbog Jasenovca je plakala i zemlja i kamen i sam Bog na nebu.

slab ti je argument...pokusaj bolje i drugacije...
najstrasnije zlocine na podrucju bivse SFRJ ucinili su Srbi...a to sto vi smatrate .........

Tacno 100%. Najveci zlocin pocinili su Srbi----Srbi muslimani,Srbi katolici.
Rvati,Rvati.......ko vas ne zna....... :roll::roll::roll:
Ziveo sam ja sa vama,godinama.
Tu mrznju koju vi u sebi nosite,glede Srba,to je Srbinu strano.
Srbin ne zna da mrzi,zato gubi.
Vi ste (Rvati) jedan genocidan narod,zasticen od strane Vatikana i Nemacke.
Kada se promeni u svetu geopoliticka situacija a to ce jako brzo da se desi,tada ako budemo pametni...................bez kilavih generala i brkatih majora,bez kilavog Milosevica(njemu treba da dizete spomenik,on vam je dao drzavu a ne Genser),tada ce te da zavrsite karijeru za sva vremena.Amin!!!

Милуне, само неки су продали куће за лепе паре. Само неки. Већина Срба је протерана уз благослов Титове власти. Све то се догађало много пре Овчаре и Сребренице. Прве жртве етничког чишћења у СФРЈ су били Срби. Нема говора да смо ми започели злодела.

ma nesto sam se zalijepio za te lavove..i niko ama bas niko nema lik da mi posalje.

112lion.jpg

eto

prvo o cemu vi bi trebali da pricate je sto ste ucinili drugima.(njima)..a tek poslije toga sto su oni ucinili vama.....i tako laka i propgandska upotreba termina "etnicko ciscenje"je sramota za svakoga i pljuvanje na zrtve...
Pa kada smo već kod samokritike, mogla bi i ti da počneš da pričaš o Oluji kao o etničkom čišćenju, a ne kao domovinskoj akciji, izvadi deblo iz svog oka licemeru!

Милуне, само неки су продали куће за лепе паре. Само неки. Већина Срба је протерана уз благослов Титове власти. Све то се догађало много пре Овчаре и Сребренице. Прве жртве етничког чишћења у СФРЈ су били Срби. Нема говора да смо ми започели злодела.

ma jok ne kazem da smo mi poceli al znam mloge sa kosovo koji su kupovali po nekoliko kuca po srbiji .ne bi se reklo da su bas proterani.i meni da dodje bilo ko i da kaze milune eve ti trista iljada dolari za njivu sa sve okucnicu i ajd bezi oma bi sam sebe protero.

Etnicko ciscenje se tamo sprovodi od Drugog svetskog rata. Mi srbi treba da pricamo o tome. Treba da spominjemo kako smo mi NASILNO postali manjina na Kosovu.

Nisi bas u pravu...

Proterivanje Srba sa Kosova je pocelo mnogo ranije. Posle onog Prizrenskog dekreta ili kako se vec zvao, jos u 18. veku je u turi proterano preko 500000 srba, koliko znam. Mada mi volimo da menjamo istoriju, ko zna sta je istina. Samo sto siptari to planski rade, slozno i u dogovoru sa svetom, a mi SRbi smo poznati kao granicari, uvek na svoju stetu, protiv ovog, protiv onog, niko nam ne valja, pa ni mi sebi samima i tako to ide. Sve nas je manje i manje. Na americkim univerzitetima nas izucavaju kao narod koji odumire i uce od nas sta ne treba raditi. Ali bitno je da smo mi bozanski narod i da padamo na Svesrpsku pricu i te nam zvake prodaju vekovima.

A za ove prozivke od strane hrvata se ne obazirite, bar nam je kroz istoriju poznato da su oni uvek bili sisice, ali i to se ispostavilo kao pametnije od Srpskog ponosa. Uvek ce nam ga hrvati zavlaciti sa ledja i pricati u stilu, nismo mi u jasenovcu nista radili - lazu zlikovci. Vi ste ubijali nase babe i decu. Samo je stvar u tome sto oni bolje lazu i manje daju povoda drugima da ih pljuju i briga ih je za za hrvatsku, jer samo to imaju. U tome je razlika, zato oni imaju taze novu drzavu, a mi sve manju i manju. Isto kao i siptari. E pa sad mi mozemo da masemo ponosom i da podrzavamo lopove i tirane na vlasti i tako dalje i tako dalje. Ali kad ostane samo Beogradski pasaluk, onako mali i odbacen od sveta, onda cemo verovatno deci da se pravdamo ili sta vec, ali cemo malo bolje izuciti istoriju....

Valjda?

Back