de.omnibus.dubitandum
Poznat
- Poruka
- 9.912
gde ste braco dzihadisti kad nam najvise trebate.
Đesi, Moljče, nisam ja džihadista, nećemo se vrijeđati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde ste braco dzihadisti kad nam najvise trebate.
onda nisi osoba koju trazim. trebaju nam drcni muslimani koji nece da trpe ovaj haram i koji sibaju ovakve debile. takvih ima u saudijskoj arabiji i na bliskom istoku. ja sam mislio da su i nasi prijatelji preko drine takvi ali ove evropske integracije od vas napravise mlakonjeĐesi, Moljče, nisam ja džihadista, nećemo se vrijeđati...
onda nisi osoba koju trazim. trebaju nam drcni muslimani koji nece da trpe ovaj haram i koji sibaju ovakve debile. takvih ima u saudijskoj arabiji i na bliskom istoku. ja sam mislio da su i nasi prijatelji preko drine takvi ali ove evropske integracije od vas napravise mlakonje.
Mi smo oduvijek takvi. Ko bi se odrekao žena, alkohola, lahkog novca, kocke, slanine, pečenja?
Ne pravi se, Moljče, znaš ti nas dobro...
poznavao sam vas do 90ih mislio sam da ste onda promenili plocu, ono isti ljudi ko bi reko.
sto je karakteristika citavog balkanskog podneblja. ali nije to to. ne bi balkan bio balkan kad ne bi u jednom sadrzao: komuniste, cetnike, islamiste i nacisteSamo smo brzi na obaraču....
Симпатичан младић...
Што се не скупите вас десетак, па га преваспитате?![]()
А ви се плашите система?Radi za sistem. Zasticen je
Ovaj konobar ce se odseliti u DE i to je to
А ви се плашите система?
Онда га поштујте, нема ту трећег пута...![]()
Паметно...Pa sad.
Ja kada vidim ovakve da udu u kafic odmah trazim racun od konobara, platim i idem napolje. Preventiva.
Ako me slucajno pogleda, spustim pogled i promenim lokaciju...
krhke sam grade i ne mogu se tuci.
Preventiva cuva zdravlje
Паметно...