“PRIČAJ, MAMU TI JE**M” Vođa navijača se iživljava na još jednom mladiću, udara ga i

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Na internetu se danas pojavio još jedan snimak na kojem član uprave Fudbalskog kluba “Borac” i vođa navijača “Lešinara” Dejan Kostić Dela maltretira mladića, nakon sukoba u kafiću „Almagro“.

Nakon što je objavljen uznemirujući video, u kojem se vidi kako Kostić divljački šamara i vređa konobara u kafiću, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića. Podsetimo, huligan je u nedelju uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u „Armandu“.
U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću.

Ovaj mladić priča da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Te osobe, koje su se sukobile sa njim, pobegle su i prijavile da ih je vođa navijača napao.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima “pričaj, mamu ti j... u p...., piše Srpskainfo.

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Na ovom snimku se vidi i kako Dela tuče mladića, a na kraju mu kaže: “Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

Podsetimo, 23. aprila je došlo do tuče u kafiću „Armando“, zbog čega je Dela dobio prekršajnu prijavu. Posle toga, u nedelju je objavljen snimak na kojem se vidi njegovo brutalno iživljavanje nad konobarom u tom kafiću, zbog čega je Kostić uhapšen.

Na linku ima i drugi snimak izivljavanja na drugim mladicem
Ovaj psihopata cije je "zanimanje" voda navijaca ocito strah i trepet u BL. Lokalni siledzija

Ove "vode navijaca"su uglavnom dileri i reketasi pod zastitom rezima. Sve to ne bi mogli raditi da nemaju zastitu s vrha. Drzava im omogucava da se izivljavaju jer im je to kao neka paravojska koja ce u odredenom momentu odraditi prljavi posao za njih.

Razumem i ovog konobara sto ne reagije. Lik je normalan i valjda zna da je ovaj ludak i da mu neko cuva leda.

uzas

Novi uznemirujući snimci iz Banjaluke

Dejan Kostić Dela, štićenik SNSD-a, Vice Zeljkovića i dijela policije, maltretira i fizički zlostavlja mladića u svom automobilu.

765-430-7e58030357acf9ad6ac9090887cadf22.jpeg

Objavljujem novi uznemirujući video iz serijala “Stvarna Banjaluka” koji svjedoči da Dejan Kostić Dela u kontinuitetu maltretira mladiće iz ovog grada.

Naslovio sam ove morbidne video uratke sa "Stvarana Banjaluka", jer to JESTE stvarna Banjaluka, u kojoj se nekažnjeno prebija, progoni, izgoni iz nje, ubijaju djeca, privrednici, u kojoj se djeci prodaje droga, visoka prostitucija se odvija u centru grada... I sve to, pod okriljem i zaštitom vlasti.

I ovaj video, kao i prvi koji sam objavio 29.04., snimio je sam Kostić i to 24.04. ove godine, u svom automobilu.

Užasno je slušati monstruma Kostića i gledati šta čini.

Nije tu kraj njegovih morbidnih, siledžijskih, nasilnih video uradaka.

Kostić je lažni, samoproglašeni, vođa “Lešinara”, navijača FK “Borac”, a uživao je punu zaštitu dijela vrha MUP RS i Vice Zeljkovića, predsjednika uprave “Borca”, kao i SNSD-a, jer je radio prljave poslove za njih.

Da se razumijemo - ne objavljujem ja nikakve “ekskluzive”, već ono što svi znaju u Banjaluci, o čemu ćute godinama, jer se boje.

Boje se jer je Dela pod zaštitom moćnika iz policije, SNSD-a i jer je učestvovao u niz nezakonitih, kriminalnih akcija, zajedno sa pojedinim pripadnicima MUP RS. Sve to je opštepoznata stvar i sve to je, nažalost, trajalo godinama.

Kostić već godinama maltretira mladost Banjaluke, premlaćuje ih, progoni članove njihovih porodica, uz podršku pojedinaca iz PU Banjaluka.

Kostić je, kako se tvrdi iz policije, uhapšen 28.04., nakon što sam objavio njegov prvi monstruozni video uradak, za koji su u PU Banjaluka znali i prethodnih dana - od 23.04., kada ga je Kostić i napravio, ali nisu reagovali, iako je video-klip dijeljen aplikacijama.

Dijelio ga je sam Kostić kako bi pokazao koliko je “veliki”!

Nema potrebe da postavljam bilo kakva pitanja policiji, sve odgovore oni znaju - i oko Zeljkovića i bezbrojnih mučenja mladih Banjalučana koje je sprovodio Kostić.

Nije dovoljno zatvoriti njega, već i one iz policije i javnog života za koje je radio, za koje je tukao, progonio; Činio druge zločine…

slobodanvaskovic.blogspot

pogotovo kad vidim onaj čopor huligana koji k'o piččke biju jednog čoveka.
imaju onu seljacku masu,nabildovani na steriodima,nemaju brzinu,prazan mozak,obučeni k'o oni dizelaši 90-ih
retko od njih imaju mudda na ferku

Da. Ali iza njih stoji drzava, sistem. Oni dilaju drogu, reketiraju izivljavaju se jer znaju da su zasticeni i nece placati za to. Ovaj lik mlati naokolo i snima se. Zamisli koliko je ljudi prebio i izmalterirao i bez snimanja.

On ce nekoga da zbode i zna da ima vezu u policiji, sudstvu, stranci..

Zao mi ovog konobara. Hoce da place.

Da. Ali iza njih stoji drzava, sistem. Oni dilaju drogu, reketiraju izivljavaju se jer znaju da su zasticeni i nece placati za to. Ovaj lik mlati naokolo i snima se. Zamisli koliko je ljudi prebio i izmalterirao i bez snimanja.

On ce nekoga da zbode i zna da ima vezu u policiji, sudstvu, stranci..

Zao mi ovog konobara. Hoce da place.

kad naidje na neku budalu koji je odlezao 10 godina ili 20,zavrsice ispod zemlje.
evo,oni navijaci što su prebili dvojicu posle fajronta i što su prebili onog vodja klana Amerika,taj klinac debeli je dobijao pretnje smrću,da je zavrsio karijeru on i njegovi ortaci hijene,jedan je trazio zastitu od policije,sad se kriju k'o piččke,kad izadju na oprezu su....dzaba im drzava i poznati likovi iz politike koji im cuvaju ledja.mnogi su imali zastitu od drzave i raznih kriminalaca,pa su zavrsili svoj zivot.kad neko resi da te skloni,znaj da si gotov

kad naidje na neku budalu koji je odlezao 10 godina ili 20,zavrsice ispod zemlje.
evo,oni navijaci što su prebili dvojicu posle fajronta i što su prebili onog vodja klana Amerika,taj klinac debeli je dobijao pretnje smrću,da je zavrsio karijeru on i njegovi ortaci hijene,jedan je trazio zastitu od policije,sad se kriju k'o piččke,kad izadju na oprezu su....dzaba im drzava i poznati likovi iz politike koji im cuvaju ledja.mnogi su imali zastitu od drzave i raznih kriminalaca,pa su zavrsili svoj zivot.kad neko resi da te skloni,znaj da si gotov

To da. Ali u meduvremenu izmrcvare 100 ljudi dok ne naidu na nekog ko ima krakat fitilj i cakiju ili pistolj u dzepu

Ipak je ovo mucno za gledati

Ja ne volim fudbal,jer sam stekao neodoljivi utisak,da fudbalske utakmice,prate najsiroviji primitivci,koji su spremni uvek na tuce krvoprolica i svakojake gadosti.Narocito
kada ovo iznosim,imam u vidu navijace fudbalskog tima Crvena Zvezda.Za ljude koji se nazivaju "navijaci" Zvezde,imam najgore misljenje.Prosto,mislim da su to ljudi,
za koje:zper: narod kaze,da su od zla oca,i jos gore majke.Kad covek preko TV ekrana vidi,njihovo ponasanje na stadionima,uhvati gstrah i da prodje pored
stadiona,a kamoli da u njega kao gledalac udje.! :zper:

Ja ne volim fudbal,jer sam stekao neodoljivi utisak,da fudbalske utakmice,prate najsiroviji primitivci,koji su spremni uvek na tuce krvoprolica i svakojake gadosti.Narocito
kada ovo iznosim,imam u vidu navijace fudbalskog tima Crvena Zvezda.Za ljude koji se nazivaju "navijaci" Zvezde,imam najgore misljenje.Prosto,mislim da su to ljudi,
za koje:zper: narod kaze,da su od zla oca,i jos gore majke.Kad covek preko TV ekrana vidi,njihovo ponasanje na stadionima,uhvati gstrah i da prodje pored
stadiona,a kamoli da u njega kao gledalac udje.! :zper:

A ti zaobiđi. I nije šteta.

Poznat po teškim krivičnim djelima

Kostić je ranije bio član grupe Slaviše Ćuluma, koja je učestvovala u brojnim tučama na području Banjaluke, a bili su poznati i po drugim teškim krivičnim djelima

765-430-01bfc99b5d43dddb148d51f24dd7270e.jpg

Vođa “Lešinara” Dejan Kostić Dela, koji je zadnjih dana maltretirao mladiće u Banjaluci i sve snimao telefonom, poznat je policiji po brojnim krivičnim djelima i do sada je više puta osuđivan. On je i član Skupštine FK Borac, kao vođa navijača tog kluba.

Kostić je ranije bio član grupe Slaviše Ćuluma, koja je učestvovala u brojnim tučama na području Banjaluke, a bili su poznati i po drugim teškim krivičnim djelima, piše Srpskainfo.

On je 2011. godine osuđen na pet godina zatvora, zajedno sa Slavišom Ćulumom i Dejanom Čajićem, zbog pokušaja ubistva Jovana Jošila u aprilu 2010. godine.

Tokom ovog vatrenog obračuna ubijen je Slavišin brat Nedeljko Ćulum (19).

Zatim je 2016. godine bio uhapšen zbog sumnje da je godinu ranije, zajedno sa još jednom osobom, opljačkao firmu “Hidroinženjering” i iz sefa ukrali oko 12.000 maraka.

Navodno je tada na mjestu krađe nađen njihov DNK.

Zadnji put na stupcima crne hronike našao se prije tačno godinu dana, kada je dva puta izboden nožem u Banjaluci.

Sve se desilo na proslavi momčake večeri u banjalučkom naselju Lazarevo.

Tom prilikom je uboden u grudni koš i ruku, ali je kasnije u razgovoru tvrdio da je riječ o nesretnom slučaju i da nije bilo nikakvog sukoba.

https://www.rtvbn.com/3950352/poznat-po-teskim-krivicnim-djelima

Back